Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Aquatim și-a bătut joc de șoferi prin remedierea străzii Tigrului, după ce aseară s-a surpat asfaltul FOTO

- Advertisement -

Bătaia de joc pe banii publici continuă la Timișoara. Miercuri seara, după lăsarea întunericului, un șofer cu mașina înmatriculată în județul Arad a fost la un pas de tragedie, după ce s-a ”înfipt” cu mașina într-o groapă apărută din senin, în mijlocul străzii Tigrului din zona Prințul Turcesc.

După ce a avut loc evenimentul extrem de neplăcut, groapa a fost semnalizată, pentru ca a doua zi dimineața, să apară o echipă de muncitori de la Aquatim, cu câteva utilaje, pentru a ”repara” defecțiunea. Întrucât carosabilul s-a surpat datorită faptului că în acea zonă canalizarea are zeci de ani vechime și a cedat, fără a ajunge la suprafață, dar măcinând tot ce era pe sub asfalt, groapa formată având circa un metru lungime și tot aâta lățime, așa cum se vede și din măsurătorile făcute în clipul postat la articolul de ieri.

Muncitorii s-au pus pe treabă și au făcut-o! Dar în stilul lor! Adică au spart asfaltul și pe porțiune pe care au constatat că nu mai există ”terasament”, au pus nisip, pe care l-au bătătorit și… ATÂT! Doar nu credeați că vor solicita, imediat, și intervenția firmei cu care Aquatim are contract, pentru a asfalta strada. NU!

De ce? Pentru că așa cum am mai fost informați cu altă ocazie, aproape identică, firma cu care Aquatim are contract pentru remedierea unor probleme la nivel de asfaltare a carosabilului, are timp 10 zile să ”rezolve” această situație, că doar deh, Aquatimu’ sparge zi de zi șosele Timișoarei, iar firma respectivă nu are posibilitatea să ”repare” tot ce strică cei de la apă și canalizare!

Cică s-a și reparat canalizarea în zonă, ocazie cu care nu are rost să mai pomenesc că pe șosea a ajuns o cantitate deloc negijabilă de apă, care, odată intrată în contact cu nisipul… și mai e și mizerie cât încape pe la marginea drumului… Să vedem acum în cât timp se vor mobiliza cei care se ocupă cu asfaltarea, nu de alta, dar mai știu odată, când, după ce am scris pe Vocea Timișului despre o situație identică, firma care asfalta și-a făcut simțită prezența a doua zi, de dimineață, tot în zona amintită! Și a asfaltat rapid, rezolvând problema în nici două ore! Dar deh, trebuie să atragem atenția mereu, că dacă e după capu’ lor…

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore