Șoselele Timișoarei, CAPCANE pentru șoferi! Mașină căzută într-o groapă de UN METRU, după ce s-a SURPAT asfaltul FOTO/VIDEO

- Advertisement -
Șoselele din Timișoara, construite acum zeci de ani încep să ”cedeze”, iar o astfel de ”capcană” se putea încheia tragic în această seară. Șoferul unui autoturism Chevrolet Kalos, a intrat pe strada Tigrului din orașul de pe Bega, unde, deplasându-se în coloană, la un moment dat s-a trezit cu mașina blocată, aplecată pe partea stângă-față, fără a-și mai putea continua drumul.

”Mergeam în coloană. Mașina din fața mea a reușit să evite groapa, trecând peste ea, iar eu nu am avut cum să o văd din cauza mașinii aflate în față. Din câte am înțeles de la cei care erau de față, groapa era deja acolo de circa 15 minute, deci nu avea cum să fie semnalizată” spune tânărul șofer al autoturismului, după ce a coborât din mașină și a constatat cu stupoare că a intrat cu o roată într-o groapă care măsoară nu mai puțin de UN METRU adâncime și aproape la fel de mult în lungime.

Șoferul susține că va da în judecată Primăria Timișoara pentru a-și recupera paguba suferită de mașină, în condițiile în care se constată că aceasta a fost avariată datorită ”căderii” în groapa uriașă. ”Nu mi se pare normal să dau într-o groapă de un metru” a spus șoferul, care, alături de mai mulți oameni aflați în trecere prin zonă, au reușit să scoată mașina din groapă.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare