Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Crimă oribilă la Timişoara! Un bărbat din Republica Moldova, şi-a omorât băieţelul de doar 6 ani, apoi s-a sinucis

- Advertisement -

Tragedie pe strada Tigrului nr. 10 din Timișoara, unde un bărbat și-a înjunghiat copilul de 6 ani în inimă, după care s-a sinucis.

Din primele informaţii de la locul crimei, bărbatul în vârstă de 48 de ani, s-a închis într-o cameră cu micuţul şi l-a înjunghiat direct în inimă, după care a încercat să-şi pună capăt zilelor. În tot acest timp, mama era în baie şi făcea duş, aşa că nu a auzit nimic, pentru că, spune ea, se pregăteau să meargă cu toţii la biserică la slujba de duminică. Când a ieşit din baie, femeia a avut un şoc. Băieţelul şi soţul erau încuiaţi într-o cameră din care se auzeau zgomote ciudate. Disperată, femeia a ieșit în stradă și a sunat la 112 să ceară ajutor.

Pompierii sosiţi de urgenţă la adresă, au pătruns în încăpere și l-au găsit pe copil aşezat pe pat, cu faţa în sus şi cu mâinile pe piept, iar tatăl zăcea într-o baltă de sânge. Vecini au povestit că cei doi soţi sunt adepţi ai Bisericii Martorii lui Iehova şi mai au o fată în vârstă de 20 de ani. Bărbatul e din Chişinău, Republica Moldova, iar femeia din Kazakstan, având cetăţenie romană. Au venit în Timişoara în urmă cu un an, iar batbatul lucra în domeniul construcțiilor. După aproximativ două ore de la săvârşirea teribilei crime, bărbatul a murit la spital.

Trupul neînsufleţit al băieţelului a fost preluat de medicii legişti pentru autopsie. Poliţiştii continuă cercetările la faţa locului şi la această oră.

[responsive_youtube

 

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore