ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Crimă în cartierul Ronaț din Timișoara: femeie găsită cu gâtul tăiat

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

O femeie de aproximativ 40 de ani a fost descoperită moartă, marți noaptea, într-un apartament din cartierul timișorean Ronaț.

Cadavrul a fost descoperit marți noaptea, într-un apartament din zona Ronaț, de pe strada Cireșului, într-o baltă de sânge. În urma unui apel la 112, la locul indicat au ajuns echipaje de ambulanță, poliție și criminaliști. Potrivit surselor din cadrul anchetei, femeia a fost ucisă de către concubinul acesteia, un bărbat de 45 de ani, care i-a tăiat gâtul cu un cuțit, pe fondul consumului de alcool.

La scurt timp după comiterea crimei, bărbatul a fugit din oraș, la volanul unei Dacii Logan MCV de culoare roșie. El a fost contactat telefonic de fratele său, sub supravegherea polițiștilor care investighează cazul. Bărbatul și-a recunoscut fapta și a dezvăluit că vrea să se sinucidă. Ultima locație cunoscută a sa era în județul Bistrița-Năsăud.

Oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz și au luat legătura cu colegii din Bistrița-Năsăud, pentru a-l prinde pe făptaș.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore