O femeie de aproximativ 40 de ani a fost descoperită moartă, marți noaptea, într-un apartament din cartierul timișorean Ronaț.

Cadavrul a fost descoperit marți noaptea, într-un apartament din zona Ronaț, de pe strada Cireșului, într-o baltă de sânge. În urma unui apel la 112, la locul indicat au ajuns echipaje de ambulanță, poliție și criminaliști. Potrivit surselor din cadrul anchetei, femeia a fost ucisă de către concubinul acesteia, un bărbat de 45 de ani, care i-a tăiat gâtul cu un cuțit, pe fondul consumului de alcool.

La scurt timp după comiterea crimei, bărbatul a fugit din oraș, la volanul unei Dacii Logan MCV de culoare roșie. El a fost contactat telefonic de fratele său, sub supravegherea polițiștilor care investighează cazul. Bărbatul și-a recunoscut fapta și a dezvăluit că vrea să se sinucidă. Ultima locație cunoscută a sa era în județul Bistrița-Năsăud.

Oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz și au luat legătura cu colegii din Bistrița-Năsăud, pentru a-l prinde pe făptaș.