Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialCrimă în cartierul Ronaț din Timișoara: femeie găsită cu gâtul tăiat

Crimă în cartierul Ronaț din Timișoara: femeie găsită cu gâtul tăiat

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

O femeie de aproximativ 40 de ani a fost descoperită moartă, marți noaptea, într-un apartament din cartierul timișorean Ronaț.

Cadavrul a fost descoperit marți noaptea, într-un apartament din zona Ronaț, de pe strada Cireșului, într-o baltă de sânge. În urma unui apel la 112, la locul indicat au ajuns echipaje de ambulanță, poliție și criminaliști. Potrivit surselor din cadrul anchetei, femeia a fost ucisă de către concubinul acesteia, un bărbat de 45 de ani, care i-a tăiat gâtul cu un cuțit, pe fondul consumului de alcool.

La scurt timp după comiterea crimei, bărbatul a fugit din oraș, la volanul unei Dacii Logan MCV de culoare roșie. El a fost contactat telefonic de fratele său, sub supravegherea polițiștilor care investighează cazul. Bărbatul și-a recunoscut fapta și a dezvăluit că vrea să se sinucidă. Ultima locație cunoscută a sa era în județul Bistrița-Năsăud.

Oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz și au luat legătura cu colegii din Bistrița-Năsăud, pentru a-l prinde pe făptaș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare