Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poliţiştii timişeni au făcut recensământul petardelor din acest sezon. Nici o persoană nu a fost rănită

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
6.2 °
3.4 °
90 %
4.6kmh
100 %
joi
9 °
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
8 °
lun
2 °

În perioada 20 noiembrie 2013 – 8 ianuarie 2014, poliţiştii timişeni, sub coordonarea de specialitate a Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, cu sprijinul Direcţiei de Ordine Publică – I.G.P.R., au efectuat controale şi verificări în cadrul acţiunii naţionale “Foc de Artificii 2013”. Acţiunea a avut drept scop prevenirea, identificarea şi combaterea evenimentelor negative generate de nerespectarea prevederilor legale care reglementează deţinerea, comercializarea, importul, depozitarea şi folosirea articolelor pirotehnice de către persoanele fizice şi juridice în perioada sărbătorilor de iarnă 2013/2014.

Cu această ocazie, oamenii legii au efectuat 56 de controale, atât la societăţile comerciale autorizate să desfăşoare operaţiuni cu articole pirotehnice, cât şi activităţi specifice structurilor de ordine publică în zona pieţelor, târgurilor sau centrelor comerciale.

În urma controalelor, poliţiştii au constatat 34 de infracţiuni, efectuându-se cercetări faţă de tot atâtea persoane. Reprezentanţii legii au ridicat în vederea confiscării 680 de kg de articole pirotehnice, din categoriile 1, 2 şi 3, în valoare totală de peste 20.000 de lei.

Cel mai pozitiv aspect al acestei acţinui, care şi-a atins scopul, este acela că în toată această perioadă, nici o persoană nu a fost vătămată în urma utilizării articolelor pirotehnice.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare