Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un şofer „matrafoxat” a accidentat doi copii, pe trecerea de pietoni, la Timişoara. Apoi a fugit de la locul faptei

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Miercuri, 29 ianuarie 2013, în jurul orei 8:05, poliţiştii Serviciului Rutier Timiş au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe bulevardul Mihai Viteazul din Timişoara. La faţa locului, oamenii legii au găsit doi pietoni minori, care fuseseră angajaţi în traversarea carosabilului prin loc marcat şi semnalizat corespunzător, care au fost accidentaţi de un autoturism.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a celor doi pietoni, ambi în vârstă de 17 ani, însă ceea ce e mai grav a fost faptul că după producerea accidentului, şoferul a părăsit locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie, însă nu a ajuns prea departe deoarece la intersecţia străzilor Odobescu cu Rusu Şirianu a intrat în coliziune cu un pom.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au stabilit că şoferul este un bărbat de 35 de ani, din Timişoara. Întrucât acesta emana vapori de alcool, poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autoturism de către o persoană cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare