Două accidente cu victime, pe trecerea de pietoni. Ambele evenimente rutiere au avut loc în judeţul Timiş

- Advertisement -

Weekend nefast pentru doi pietoni din judeţul Timiş. Şoferii neatenţi au accidentat, pe trecerea de pietoni, două persoane, una sâmbătă seara, iar cealaltă duminică dimineaţă. Din fericire pentru ei, pietonii au scăpat cu rani uşoare.

La data de 24 august 2013, în jurul orei 20:00, poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe strada Stan Vidrighin din Timişoara.Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au stabilit că L. George, de 34 de ani, din comuna Moşniţa Nouă, a condus un autoturism pe strada mai sus menţionată, iar la intersecţia cu strada Cerna, a surprins şi accidentat u autoturism un pieton. În urma accidentului, a rezultat rănirea uşoară a pietonului L. Marius, de 26 de ani, din Timişoara, care era angajat în traversarea carosabilului prin loc marcat şi semnalizat corespunzător şi rănirea uşoară a pasagerei L. Loredana, de 27 de ani, din Moşniţa Nouă.

La data de 25 august a.c., în jurul orei 07.35, poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi despre producerea unui accident pe DN 6, în localitatea Becicherecu Mic. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au stabilit că G. Kancho, de 25 de ani, din Bulgaria, a condus un autoturism pe drumul mai sus menţionat, din direcţia localităţii Biled spre Timişoara, iar la km 573 a surprins şi accidentat un pieton. În urma accidentului, a rezultat rănirea uşoară a pietonului B. Nicolae, de 72 de ani, din Becicherecu Mic, care era angajat în traversarea carosabilului prin loc marcat şi semnalizat corespunzător.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Amatorism acut! Primarul Dominic Fritz, nici măcar erou de benzi desenate

Să ne aducem aminte, cu plăcere, când omul de...

Un ţigan la benzinărie

Un țigan intră într-o benzinărie și-i zice casieriței:” Dă-mi...

Sânzienele Sărbătoarea verii şi a bucuriei

Prilej de a sărbătorii soarele şi muncile agricole, bunăstarea...

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img