Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Meteorologii au făcut prognoza meteo până pe 8 septembrie. Vezi cum va fi vremea în Banat

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat luni, 26 august 2013, datele referitoare la starea vremii pentru următoarea perioadă. Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru Prognoze pe Medie Durată (ECMWF) de la Reading, Anglia şi se referă la perioada cuprinsă între 26 august şi 8 septembrie 2013.

În primele zile regimul termic diurn va marca o scădere treptată, de la 28 de grade în prima zi până la 23 de grade, în medie, pe 29 august. Ulterior, până la sfârşitul perioadei de prognoză, temperaturile maxime se vor menţine relativ constante, la valori medii între 22 şi 24 de grade.

Temperaturile minime vor fi de la 16 la 17 grade până pe 29 august, după care vor marca o scpădere, spre 11-12 grade, în medie, valori la care se vor menţine între 1 şi 8 septembrie.

Aversele, însoţite de descărcări electrice, se vor semnala pe arii extinse între 26 şi 30 august şi, din nou, pe 2 şi 3 septembrie. Cantităţi de apă mai importante se vor cumula în jurul datei de 28 august. În rest, doar izolat vor fi ploi slabe de scurtă durată.

 

 

 

Foto:incogniterra.org

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare