Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriNational si InternationalPĂZEA! Vine VIJELIA! Cod GALBEN de vreme REA, în Timiș

PĂZEA! Vine VIJELIA! Cod GALBEN de vreme REA, în Timiș

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Începând de la ora 18:00, județul Timiș se află sub atenționare de Cod Galben de instabilitate atmosferică și ploi, dar și vânt puternic.

Administrația Națională de Meteorologie a emis joi dimineață o avertizare de Cod Galben, valabilă pentru mai multe județe din țară, prin intermediul căreia atrage atenția asupra faptului că vremea se strică începând de astăzi, 10 iulie 2014, ora 18:00, până mâine, 11 iulie, ora 9:00.

În acest interval, vom avea parte de o instabilitatea atmosferică accentuată, mai ales în seara zilei de joi şi în noaptea de joi spre vineri (10/11 iulie), la început în Banat, Crișana, Oltenia şi zonele de munte, apoi şi în cea mai mare parte a Munteniei şi jumătatea de nord a Moldovei. Vor fi averse cu caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, ce vor lua şi aspect de vijelie şi căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi local 20-25 l/mp şi izolat 50-60 l/mp.

ANM anunță că astfel de manifestări vor fi posibile şi în restul teritoriului, dar pentru intervale scurte de timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare