AcasăStiriSocialVremea se schimbă. Meteorologii au făcut prognoza până pe 26 ianuarie 2014

Vremea se schimbă. Meteorologii au făcut prognoza până pe 26 ianuarie 2014

În Banat, până pe data de 15 ianuarie temperaturile maxime vor creşte uşor şi vor depăşi 10 grade Celsius, mai ales în zona deluroasă. O scădere a valorilor termice se va resimţi în jurul datei de 16 ianuarie, pentru ca până la sfârşitul primei săptămâni acestea să crească din nou, cu aproximativ 4 grade. Tendinţa vremii pentru cea de a doua săptămână este de răcire uşoară şi treptată, până la valori medii în jur de 5 grade Celsius. Temperaturile minime vor fi pozitive în cea mai mare parte a intervalului. Excepţie vor face primele şi ultimele zile, când vor coborî sub pragul de îngheţ.

Şanse mai mari de precipitaţii vor fi în 15 şi 16 ianuarie 2014 şi din nou începând din data 19 ianuarie. Vor fi ploi, iar spre sfârşitul intervalului posibil, trecător, şi lapoviţe şi ninsori.

Vremea la munte

Până la mijlocul celei de a doua săptămâni, mediile temperaturilor maxime vor fi pozitive şi se vor situa între 2 şi 4 grade, după care vor începe să scadă sub 0 grade. Media minimelor nocturne se va menţine negativă în ambele săptămâni, iar cele mai reci nopţi vor fi la începutul şi la finalul intervalului de prognoză.

Trecător vor fi precipitaţii mixte, iar spre final mai ales sub formă de ninsoare.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente