Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialCredeai că nu se fac angajări la stat? Se fac! Vezi unde...

Credeai că nu se fac angajări la stat? Se fac! Vezi unde te poţi angaja ca funcţionar, în Timiş

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

„Posturile de la stat sunt blocate!” Aceasta este sintagma folosită mereu de reprezentanţii instituţilor de la Bucureşti şi nu numai, însă chiar portalul „inventat” de Guvern îi dă de gol pe oficiali. Conform posturi.gov.ro, în judeţul Timiş, două dintre instituţiile statului român fac angajări, alături de Poliţia Locală – care este o direcţie a Primăriei Timişoara.

Prima dintre instituţiile care face angajări, este Casa Judeţeană de Pensii Timiş, care caută un referent principal (post dedicat persoanelor cu studii medii) în cadrul Serviciului Plăţi Prestaţii. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:
– studii medii, orice specializare;
– vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 9 ani;
– rezistenţă la stres şi disponibilitate pentru efort psihic susţinut. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 20 ianuarie 2014 – termenul limită pentru depunerea dosarelor, 30 ianuarie 2014 – ora 10:00: proba scrisă, iar data şi ora interviului vor fi anunţate ulterior.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş are şi ea nevoie de un angajat, dar cu mai multă carte. Instituţia angajează un inspector principal, acesta fiind nevoit să dovedească faptul că a urmat studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul ştiinţelor sociale – specializarea asistenţă socială/sociologie/psihologie. Vechimea solicitată de instituţie trebuie să fie neapărat în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, minimum 5 ani. Concursul se va organiza astfel: pe data de 5 februarie 2014, ora 10:00: proba scrisă, iar pe data de 10 februarie 2014, ora 10:00 – interviul.

Un alt angajator din Timiş este chiar Poliţia Locală din Timişoara, care este şi cel mai „serios” angajator, instituţia locală oferind spre concurs nu mai puţin de 11 posturi, toate de poliţişti locali. În acest caz, concursul se va organiza conform calendarului următor:
– 29 ianuarie 2014, ora 16:00: termenul limită de depunere a dosarelor;
– 10 februarie 2014, ora 10:00: proba suplimentară;
– 11 februarie 2014, ora 10:00: proba scrisă;
– 13 februarie 2014, ora 10:00: proba interviu.

Pentru a afla mai multe date şi mai ales pentru a vedea ce ai nevoie în vederea obţinerii unuia dintre aceste posturi, dar şi alte posturi din toată ţara, click AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare