harta-romaniei-meteo

Iarna în plină primăvară continuă în forţă în capitala Banatului. Meteorologii au emis o nouă avertizare de vreme rea, care intră în vigoare de mâine şi este valabilă până vineri. Astfel, de joi, 22 martie, ora 15 şi până vineri, 23 martie, ora 20, sunt aşteptate temperaturi scăzute şi ninsori abundente.

„În Banat, Oltenia, Muntenia, Dobrogea, jumătatea de sud a Moldovei și zona Carpaților Meridionali și de Curbură ninsorile vor fi în extindere dinspre sud-vest și în intensificare, se va depune strat nou de zăpadă, local consistent, iar temporar vântul va avea intensificări în medie cu 45…55 km/h, astfel că vor fi intervale de timp cu ninsoare viscolită și spulberată. În sudul și în estul Dobrogei precipitațiile vor fi mixte și se va depune polei. Vremea se va menține deosebit de rece până la sfârșitul săptămânii, cu precădere în jumătatea de sud-est, unde intensificările temporare ale vântului vor amplifica senzația de frig„, transmite ANM.

Articolul precedentViroze pe banda rulanta in Timis. Mii de pacienti au mers la medic, zeci au fost internati
Articolul următorLa un pas sa ramana fara casa in urma unui incendiu. Cum au intervenit pompierii
Dacă nu dai dovadă de bun simţ te poţi trezi cu IP-ul blocat şi nu vei mai putea intra pe voceatimisului.ro Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Citeşte TERMENI ŞI CONDIŢII