Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialMii de pachete de țigări, bani și telefoane mobile, confiscate de polițiști...

Mii de pachete de țigări, bani și telefoane mobile, confiscate de polițiști de la CONTRABANDIȘTI! FOTO/VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Vineri, 18 iulie 2014, în baza autorizaţiilor de percheziţie emise de Judecătoria Lugoj, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor au efectuat cinci percheziţii domiciliare pe raza judeţului Timiş, patru dintre acestea fiind în municipiul Lugoj, la persoane bănuite de contrabandă cu ţigarete.

Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi al poliţiştilor de frontieră, iar în urma acestora, poliţiştii au depistat 46.600 de ţigarete de contrabandă, 5.420 de euro susceptibili a fi proveniţi din activităţi infracţionale şi 22 de telefoane mobile fără documente de provenienţă, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. S-a procedat la indisponibilizarea unui autoturism, urmând ca procurorul de caz să dispună aplicarea măsurii asiguratorii.

Totodată, poliţiştii au pus în aplicare cinci mandate de aducere, persoanele depistate, cu vârste între 24 şi 46 de ani, fiind conduse pentru audieri la sediul Poliţiei Municipiului Lugoj. În cauză, poliţiştii continuă cercetările în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă calificată. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R..

Reamintim că, în perioada 16-19 iulie 2014, pe raza judeţelor limitrofe frontierei cu statele non-UE, poliţiştii acţionează, în sistem integrat, în scopul prevenirii şi combaterii activităţilor ilicite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare