Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportUn portughez și încă un brazilian, noile transferuri de la Poli. De...

Un portughez și încă un brazilian, noile transferuri de la Poli. De luni mai vine și un român

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Două nume noi în lotul condus de Dan Alexa, începând de vineri, 18 iulie 2014. Este vorba despre un atacant brazilian, care se numește Pedro Henrique, care are 1,88 metri și s-a născut pe data de 28 martie 1991. Henrique a fost component al formațiilor Club de Regatas Vasco da Gama B, Sport Club Internacional B, Freamunde, Estoril și Covilha.

Cel de-al doilea component ”nou” al timișorenilor este Lassana Camara, mijlocaș născut la 29 decembrie 1991 în Guineea Bissau și măsoară 1,70 metri. Acesta a fost internațional portughez de tineret, având cetățenie portugheză, și a jucat la Benfica Lisabona, Servette Geneva, Real Valladolid și Academica Coimbra.

Cei doi fotbaliști vor fi prezentați oficial imediat ce toate detaliile contractelor vor fi fost ratificate, însă până atunci, în mod normal, ar trebui să se alăture lotului un alt mijlocaș, Alexandru Lazăr de la Viitorul Constanța, fotbalistul venind la Timișoara ca monedă de schimb pentru Alin Șeroni.

Cu cei trei fotbaliști alăturați lotului, Poli se poate lăuda cu o campanie de achiziții bună, cel puțin la prima vedere, alb-negrii având până în prezent șase nume noi, în afara celor trei amintite mai sus, sub comanda lui Alexa sosind zilele trecute și fundașul Gabriel Cânu, mijlocașul brazilian Carlos Eduardo și atacantul sârb Milan Stavric.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare