Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportAlexa vrea stadionul PLIN, iar biletele sunt deja disponibile. "Legendele s-au întors...

Alexa vrea stadionul PLIN, iar biletele sunt deja disponibile. „Legendele s-au întors pe Dan Păltinişanu. Tu ce mai aştepţi?” VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Timişorenii îşi pot achiziţiona bilete de intrare pentru meciul pe care Poli îl va disputa luni seară în compania moldovenilor de la FC Vaslui. Biletele sunt disponibile online, pe site-ul www.ktickets.ro, dar ele pot fi achiziţionate şi de la casieria din zona vestiarelor stadionului ”Dan Păltinişanu”.

Programul de funcţionare al punctului de vânzare de la zona vestiarelor este următorul:
– Astăzi, 21 martie, până la ora 17:00;
– Mâine, 22 martie şi duminică, 23 martie, între orele 15:00 şi 19:00;
– Luni, 24 martie, între orele 9:00 – 17:00.

Totodată, luni, 24 martie, cu începere de la ora 14:00, tichetele de acces la acest joc vor fi disponibile şi casieriile situate în faţa tribunei 0, respectiv în faţa peluzei nord, anunţă clubul timişorean.

Preţurile biletelor au rămas aceleaşi: 10 lei la peluze, 15 lei la tribunele I şi II, respectiv 25 de lei la tribuna 0. Clubul solicită abonaţilor să vină la stadionul ”Dan Păltinişanu”, la casieria amintită, pentru a-şi preschimba cardurile.

La instalarea pe funcţia de antrenor principal, Dan Alexa a anunţat că îşi doreşte ca primul său meci din cariera de antrenor să aibă loc în faţa unei arene pline. Partida dintre Poli Timişoara şi FC Vaslui, din etapa a XXIV-a Ligii I, are loc luni, 24 martie 2014, de la ora 18:30 şi constituie debutul oficial al „Chirurgului” pe banca lui Poli.

Promovarea acestei partide se face, de către club, atât cu ajutorul devizei „Legendele s-au întors pe Dan Păltinişanu. Tu ce mai aştepţi?”, cât şi prin clipul care poate fi urmărit mai jos.

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare