Timişorenii îşi pot achiziţiona bilete de intrare pentru meciul pe care Poli îl va disputa luni seară în compania moldovenilor de la FC Vaslui. Biletele sunt disponibile online, pe site-ul www.ktickets.ro, dar ele pot fi achiziţionate şi de la casieria din zona vestiarelor stadionului ”Dan Păltinişanu”.

Programul de funcţionare al punctului de vânzare de la zona vestiarelor este următorul:
– Astăzi, 21 martie, până la ora 17:00;
– Mâine, 22 martie şi duminică, 23 martie, între orele 15:00 şi 19:00;
– Luni, 24 martie, între orele 9:00 – 17:00.

Totodată, luni, 24 martie, cu începere de la ora 14:00, tichetele de acces la acest joc vor fi disponibile şi casieriile situate în faţa tribunei 0, respectiv în faţa peluzei nord, anunţă clubul timişorean.

Preţurile biletelor au rămas aceleaşi: 10 lei la peluze, 15 lei la tribunele I şi II, respectiv 25 de lei la tribuna 0. Clubul solicită abonaţilor să vină la stadionul ”Dan Păltinişanu”, la casieria amintită, pentru a-şi preschimba cardurile.

La instalarea pe funcţia de antrenor principal, Dan Alexa a anunţat că îşi doreşte ca primul său meci din cariera de antrenor să aibă loc în faţa unei arene pline. Partida dintre Poli Timişoara şi FC Vaslui, din etapa a XXIV-a Ligii I, are loc luni, 24 martie 2014, de la ora 18:30 şi constituie debutul oficial al „Chirurgului” pe banca lui Poli.

Promovarea acestei partide se face, de către club, atât cu ajutorul devizei „Legendele s-au întors pe Dan Păltinişanu. Tu ce mai aştepţi?”, cât şi prin clipul care poate fi urmărit mai jos.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.