Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Şoferii „tupeişti” amendaţi cu curaj de poliţia rutieră, pentru nerespectarea legii, în zona Pasajului Jiul… din nou! FOTO+VIDO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
9.9 ° C
11.1 °
8.4 °
70 %
7.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
16 °
Dum
7 °
lun
2 °
mar
3 °

Lipsurile din infrastructura Timişoarei, dar şi din conştienţa sau bunul-simţ al şoferului de rând face ca în zona Pasajului rutier de pe strada Jiul să se întâmple diferite evenimente auto, pentru care principalii vinovaţi sunt şoferii care nu respectă legea.

O bună parte a conducătorilor auto care se deplasează pe Bulevardul Republicii dinspre Gara de Nord şi vor să ajungă pe strada Jiul, nnu se aşează „cuminţi” la coada care se formează la semafor pentru a vira spre stânga chiar înaintea pasajului, ci merg pe banda din mijloc – preselecţie dedicată exclusiv mersului înainte, adică spre Centrul Timişoarei. Din moment ce există o singură bandă de circulaţie, pe sens, care trece pe sub pasaj, e logic faptul că de acolo doar o singură maşină poate vira spre stânga, însă unii dintre şoferi, şi sunt mulţi, întind coarda la maximum şi virează de pe două benzi ceea ce duce, nu de puţine ori, la tamponări, pentru că cei care virează cu tupeu, la fel procedează şi pentru a pătrunde, pe exterior, în faţa celui pe care-l depăşesc.

Poliţia Rutieră a luat act de aceste fapte şi a ieşit, din nou, în intersecţia respectivă pentru a mai „potoli” acest fenomen, iar amenzile au început să curgă… în valuri!

Acţiunea rutieriştilor se va încheia, din păcate, în jurul orei 13:30, iar, cel mai probabil, după plecarea acestora din zonă, prostul obicei va fi reluat de aceeaşi şoferi plin de zel. La această acţiune participă peste 30 de agenţi de circulaţie.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=dPoWwwvGtBA&feature=youtu.be]

Urmărește-ne pe Google News

2 COMENTARII

  1. BRAVOOOO…simtim si noi ca mai existati.Nu pentru 70-80 km / h ci pentru lucruri serioase si …ce mai incolo sau incoace…DE BUN SIMT nu neaparat ca au virat la stanga.Treceau peste cei care din respect ptr lege si de ce nu …din bun simt ,circulau regulamentar.
    Personal i-mi doresc zilnic macar 12 h insistat pe ,,problema”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare