ValiVelcea

Valentin-VelceaDeşi cantonamentul celor de la Poli Timişoara era stabilit pentru Dravograd (Slovenia), din motive „organizatorice”, acesta s-a mutat în Austria, în localitatea Sankt Veit an der Glan. Totodată primul amical, cel cu Dinamo Zagreb, a fost anulat din aceleaşi motive, însă alb-negrii s-au mişcat repede, perfectând un amical cu un alt colos al fotbalului european – Lokomotiv Moscova.

Planurile se schimbă „din mers” la Poli. Plecată luni dimineaţă, cu destinaţia Dravograd, o localitate aflată în slovenia, dar aproape de graniţa cu Austria, echipa a ajuns, conform unei informări emise de oficialii celor de la Poli, în Austria, mai exact în oraşul Sankt Veit an der Glan, situat în apropierea destinaţiei stabilite iniţial. Odată cu acestă modificare a mai sosit şi vestea că alb-negrii nu vor mai juca amicalul cu Dinamo Zagreb, însă reprezentanţii clubului au stabilit un alt adversar pentru ziua de mâine.

Poli Timişoaraă va juca miercuri, începând cu ora 12:00, o partidă amicală cu Lokomotiv Moscova, formaţie clasată pe locul 9 în prima ligă din Rusia în sezonul recent încheiat.

„Avem condiţii excelente de pregătire, aici la Sankt Veit an der Glan. Aşteptăm primul meci de verificare. În rest, după ce a trebuit să anulăm amicalul cu Dinamo Zagreb, au rămas valabile jocurile cu Karpati Lvov din 6 iulie şi cu Udinese din 11 iulie. Mai aşteptăm confirmarea unui meci pe 8 sau 9 iulie”, a declarat antrenorul Valentin Velcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.