ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Control în trafic soldat cu 10.000 de țigarete de contrabandă confiscate

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Nu mai puțin de 10.000 de țigarete de contrabandă au fost descoperite de către polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și cei din cadrul Biroului Rutier Lugoj, în urma unui control în trafic efectuat acum două zile, în 17 octombrie. Marfa ilegală a fost descoperită în mașina unui bărbat de 28 de ani care conducea un autoturism pe raza localității Jena, din județul Timiș.

În urma controlului, oamenii legii au depistat o cutie din carton în care se aflau mai multe pachete de țigări a căror proveniență nu a putut fi dovedită. Investigațiile au stabilit că țigaretele aparțineau pasagerei, o femeie de 43 de ani din județul Caraș-Severin.

După ce au confiscat toate cele 10.000 de țigarete, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore