ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Un bărbat a fost prins după mai multe furturi comise la începutul lunii octombrie. Cum acționa acesta

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un bărbat de 33 de ani bănuit de comiterea mai multor furturi din locuință pe raza Timișoarei, a fost prins de către polițiștii Secției 1 Timișoara, cu sprijinul Direcției Operațiunii Speciale – I.G.P.R. Bărbatul din județul Caraș Severin a fost prins ieri, 18 octombrie, după ce în data de 12 octombrie a furat două laptopuri din interiorul unui apartament.

Acesta a pătruns în locuință folosindu-se de niște chei care se potriveau. După ce și-au extins cercetările, oamenii legii au stabilit că bărbatul ar fi comis alte patru furturi în perioada 5-12 octombrie, toate în Timișoara. Prejudiciul cauzat în urma acestora se ridică la suma de 25.000 de lei.

Mai multe chei, șurubelnițe, precum și o pereche de mânuși, toate folosite pentru comiterea infracțiunilor, au fost găsite de către oamenii legii asupra sa. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș. În cursul zilei de azi va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE: Bărbatul de 33 de ani bănuit de comiterea mai multor furturi din locuință pe raza Timișoarei, a primit mandat de arestare pe 30 de zile şi a fost introdus în arestul IPJ Timiş.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=H5tXYJ7ZT6s&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore