ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Sensul giratoriu din Mărăşti va intra în şantier. De când începe lărgirea drumului

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Calvarul din traficul din sensul giratoriu de la Mărăşti ar mai putea dura circa o lună de zile. Asta a anunţat astăzi primarul Nicolae Robu, care a declarat că pentru începerea lucrărilor primăria mai are nevoie de o serie de avize din partea Agenţiei de Mediu. Lucrările de reamenajarea a zonei vor fi executate de Societatea Drumuri Municipale.

„O să vedeţi ce schimbări semnificative vor avea loc în trafic în momentul în care acolo va mai apărea o bandă. După rondoul cu spaţiu verde urmează o parte cu piatră de pavaj de vreun metru şi se ia puţin din partea aceasta şi se ia din trotuare care sunt foarte largi de jur împrejur, asta este în proiect, că vor fi mutaţi aceşti stâlpi care sunt pe toate laturile încât să se poată face lărgirea înspre trotuare. Fie se mută staţia, nu ştiu cum va fi, dar de jur împrejur există spaţiu suficient pentru a se face această amenajare. Nu e cazul să se ajungă la micşorarea insulei din mijlocul sensului giratoriu, dacă ar fi fost cazul s-ar fi putut face şi asta. În momentul în care sunt toate aprobările pentru ca proiectul să fie demarat, mutarea stâlpilor se va face într-o mobilizare dinasta de forţă se va lucra zi şi noapte ca într-o perioadă foarte scurtă de timp stâlpii să fie mutaţi”, a declarat Nicolae Robu. Lucrările se vor face cu bani de la bugetul local, însă deocamdată valoarea proiectului nu a fost făcută publică de administraţia Robu.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=INgdsIAPhiU&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore