ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Zeci de copii bolnavi de rujeolă, internaţi la Timişoara. Simptomele alarmante

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Rujeola continuă să facă ravagii în rândurile micuţilor din Timiş, care par să se îmbolnăvească pe capete. Printre simptomele care ar trebui să determine părinţii să îşi ducă copiii la un control se numără febra, erupţia sau erupţia generalizată, care se manifestă iniţial pe faţă, inflamarea mucoaselor, roşu în gât, tusea seacă sau scaunele moi.

Moment la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara sunt internaţi nu mai puţin de 30 de copii care suferă de această boală. Pentru că starea lui s-a agravat, unul din copiii spitalizaţi a ajuns chiar şi la secţia de Terapie Intensivă, însă, starea lui este stabilă. „Sunt 30 de copii cu ruejolă internați, un copil de un an și șase luni a fost în Terapie Intensivă. Toți cei internați sunt copii”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” Timișoara, Virgil Musta. Statisticile avansate de Direcţia de Sănătate Publică pentru anul 2016 sunt îngrijorătoare. Nu mai puţin de 532 de pacienţi au fost diagnosticaţi cu rujeolă, în vreme ce din iulie 2016 până în februarie 2017 s-au administrat 12.509 vaccinuri.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore