Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialLugojeancă de 24 de ani, beată la volan, a "accidentat" grav un...

Lugojeancă de 24 de ani, beată la volan, a „accidentat” grav un stâlp şi gardul unei case la Timişoara. Tânăra este recidivistă!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Şoferiţa unui BMW a făcut-o „lată” azi-noapte. Femeia conducea autoturismul pe strada Ion Ionescu de la Brad, din Timişoara, dar la un moment dat a pierdut controlul volanului, a părăsit carosabilul şi s-a izbit violent de un stâlp de pe marginea străzii. Impactul deosebit de puternic a aruncat autoturismul prin gard, şi mai apoi, în peretele unei case, însă până la „destinaţie”, maşina a mai „defrişat” şi câţiva arbori ornamentali de pe marginea drumului.

Femeia este recidivistă, aceasta a mai avut permisul suspendat nu cu mult timp în urmă, tot pentru consum de băuturi alcoolice înainte de a se urca la volanul propriului autoturism, afirmă surse din cadrul IPJ Timiş.

Şi de această dată tânăra se va alege cu dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice, dar şi pentru vătămare corporală din culpă, susţin poliţiştii.

foto:pressalert.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare