Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Jandarmii Grupării Mobile din Timișoara, o nouă acţiune de combatere a comerţului cu produse de contrabandă, în Piața Iosefin FOTO

- Advertisement -

Vineri, 23 ianuarie 2015, între orele 9:00-11.30, jandarmii din cadrul Grupării Mobile Timişoara, împreună cu lucrători ai Direcţiei Regionale Vamale, au desfăşurat o acţiune punctuală în Piaţa Iosefin, pe linia combaterii comerţului ilegal cu produse accizabile şi de contrabandă.

Oamenii legii au controlat 12 societăţi comerciale şi PFA-uri din standurile Pieţei Iosefin, iar surprizele nu au întârziat să apară, fiind depistaţi mai mulţi comercianţi care vindeau cafea fără timbru şi alcool etilic provenit din Serbia. În acest sens, un cetăţean sârb care deţinea un stand în piaţă, printre alte produse, avea şi 1.800 de ţigarete de contrabandă. Per total, au fost ridicate 32 kg de cafea, 12 litri de alcool etilic şi 19 cutii de cafea solubilă.

Întreaga marfă a fost ridicată în vederea confiscării de către jandarmii grupării timişorene, urmând ca, mai apoi aceasta să fie predată Direcţiei Regionale Vamale Timişoara care vor aplica comercianţilor depistaţi cu nereguli, sancţiuni contravenţionale cuprinse între 6.000 şi 100.000 de lei pentru comerţ ilicit cu produse accizabile şi de contrabandă.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore