Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Jandarmii Grupării Mobile din Timișoara, o nouă acţiune de combatere a comerţului cu produse de contrabandă, în Piața Iosefin FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Vineri, 23 ianuarie 2015, între orele 9:00-11.30, jandarmii din cadrul Grupării Mobile Timişoara, împreună cu lucrători ai Direcţiei Regionale Vamale, au desfăşurat o acţiune punctuală în Piaţa Iosefin, pe linia combaterii comerţului ilegal cu produse accizabile şi de contrabandă.

Oamenii legii au controlat 12 societăţi comerciale şi PFA-uri din standurile Pieţei Iosefin, iar surprizele nu au întârziat să apară, fiind depistaţi mai mulţi comercianţi care vindeau cafea fără timbru şi alcool etilic provenit din Serbia. În acest sens, un cetăţean sârb care deţinea un stand în piaţă, printre alte produse, avea şi 1.800 de ţigarete de contrabandă. Per total, au fost ridicate 32 kg de cafea, 12 litri de alcool etilic şi 19 cutii de cafea solubilă.

Întreaga marfă a fost ridicată în vederea confiscării de către jandarmii grupării timişorene, urmând ca, mai apoi aceasta să fie predată Direcţiei Regionale Vamale Timişoara care vor aplica comercianţilor depistaţi cu nereguli, sancţiuni contravenţionale cuprinse între 6.000 şi 100.000 de lei pentru comerţ ilicit cu produse accizabile şi de contrabandă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Tigari de contrabanda, depistate de jandarmi si ”vamesi” intr-o piata din Timisoara

Trei persoane au fost depistate în timp ce comercializau țigări de contrabandă, în zona...

Ce mai gasesc jandarmii prin pietele din Timisoara? Parfumuri contrafacute si tigari de contrabanda

Jandarmi din cadrul Grupării Mobile Timişoara au desfășurat, în zilele de 16 și 17...

Prins de jandarmi cu portbagajul plin de tigari. Cata marfa ilegala detinea un bisnitar

Bișnița cu țigări netimbrate rămâne una din cele mai de succes afaceri la Timișoara....