ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Pus pe ţepuit patroni din Timişoara. Şmecheria folosită de un hoţ pentru a „câştiga” mii de lei

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Patroni de magazine şi angajaţi din Timişoara, atenţie mare cui faceţi plăţi. Un bărbat inventiv a reuşit să păcălească mai multe vânzătoare să îi dea zeci de mii de lei. Totul după ce a pretins că este agent de vânzări pentru firma Kent şi a cerut să i se achite diverse facturi, profitând de faptul că vara, cei mai mulţi patroni sunt plecaţi, iar angajaţii nu pot verifica veridicitatea spuselor presupusului agent de vânzări. Omul poartă un tricou inscripţionat cu BAT, astfel că este cu atât mai credibil. Printre păgubiţi se numără şi soţia consilierului judeţean Liviu Cocean de la PNL, după ce o angajată de –a acesteia i-a dat omului 1.800 de lei. Patronii păgubiţi au reclamat faptele la poliţie, însă deocamdată bărbatul nu a fost prins.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore