politia-locala-timisoara

Poliţiştii locali care acţionează pe mijloacele de transport în comun în cadrul acţiunilor organizate pentru prevenirea actelor şi faptelor care contravin normelor de convieţuire socială precum şi a comiterii de infracţiuni din categoria furturilor din buzunare, a distrugerilor şi a altor fapte de acest gen au depistat, în cursul după-amiezii de marţi, trei persoane suspecte de comiterea infracţiunii de furt din buzunare.

Agenţii Poliţiei Locale se aflau în zona Pieţei Traian când din tramvaiul cu nr. 1 a coborât o femeie ce a reclamat că i s-a sustras telefonul mobil şi un card, iar persoanele pe care le bănuieşte au rămas în mijlocul de transport. Imediat autorii au fost identificaţi şi reţinuţi, grupul fiind compus din două femei şi un bărbat, cu vârste de 33, 32 şi 20 de ani, cu domiciliile în Timişoara.

Victima a depus plângere, cele trei persoane fiind predate pentru continuarea cercetărilor poliţiştilor din cadrul compartimentului specializat de furturi din buzunare al Secţiei 1 Poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.