ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Alertă la Timișoara. Locul NEOBIȘNUIT de unde a vrut să sară un bărbat care amenința că se sinucide

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Incident neobişnuit, astăzi, în Timişoara, unde echipajele de urgenţă au fost alertate ca urmare a veştii că un bărbat ameninţă că se sinucide.

Ajunse la faţa locului echipajele de la pompieri au avut parte de o surpriză, asta pentru că bărbatul care ameninţa că îşi ia viaţa se urcase pe o staţie de tramvai, la o înălţime de 2.5 metri. Omul cunoscut cu probleme psihice a fost convins de pompieri şi de poliţişti să cobobare, fiind ulterior transportat la Clinica de Psihitarie de pe strada Văcărescu pentru a primi ajutor.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore