AcasăStiriNEBUN DE LEGAT! A intrat pe contrasens pe autostradă, lângă Timișoara, să-și...

NEBUN DE LEGAT! A intrat pe contrasens pe autostradă, lângă Timișoara, să-și ajute o prietenă aflată în ”pana prostului” VIDEO

Imagini șocante filmate din mașina unui tânăr șofer din Arad, care este student la Timișoara. Tânărul a fost solicitat de o prietenă pentru a-i oferi o mână de ajutor, după ce aceasta a rămas pe autostrada A1, între Timișoara și Arad, fără motorină în rezervor, după care, susține tânăra aflată în dificultate, a rămas și fără curent în acumulator.

Șoferașul nostru s-a urcat la volan, a luat-o și pe șoferița rămasă pe marginea drumului cu el în mașină, cea care a și realizat înregistrarea video de mai jos, după care s-a îndreptat spre locația indicată de cea care a rămas în ”pana prostului”. Pentru a ”scurta” drumul, șoferul nebun, căci altfel nu-i putem spune după gestul făcut, a decis să meargă pe autostradă, PE CONTRASENS, folosind în general banda de avarie, lucru extrem de periculos ținând cont atât de regulile rutiere cât și de viteza de deplasare a mașinilor care veneau din față.

Mai grav e că inconștientul de la volan merge și cu viteză mare, chiar dacă se află pe contrasens și chiar dacă nu a mers pe o distanță foarte lungă pe acest sector de drum.

Bărbatul și-a postat înregistrarea video pe contul personal de Facebook, însă după câteva ore înregistrarea a fost ștearsă, însă cineva a avut ”inspirația” să mute videoclipul pe Youtube, astfel încât acesta poate fi urmărit și acum de internauți.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
540CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente