ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

NEBUN DE LEGAT! A intrat pe contrasens pe autostradă, lângă Timișoara, să-și ajute o prietenă aflată în ”pana prostului” VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Imagini șocante filmate din mașina unui tânăr șofer din Arad, care este student la Timișoara. Tânărul a fost solicitat de o prietenă pentru a-i oferi o mână de ajutor, după ce aceasta a rămas pe autostrada A1, între Timișoara și Arad, fără motorină în rezervor, după care, susține tânăra aflată în dificultate, a rămas și fără curent în acumulator.

Șoferașul nostru s-a urcat la volan, a luat-o și pe șoferița rămasă pe marginea drumului cu el în mașină, cea care a și realizat înregistrarea video de mai jos, după care s-a îndreptat spre locația indicată de cea care a rămas în ”pana prostului”. Pentru a ”scurta” drumul, șoferul nebun, căci altfel nu-i putem spune după gestul făcut, a decis să meargă pe autostradă, PE CONTRASENS, folosind în general banda de avarie, lucru extrem de periculos ținând cont atât de regulile rutiere cât și de viteza de deplasare a mașinilor care veneau din față.

Mai grav e că inconștientul de la volan merge și cu viteză mare, chiar dacă se află pe contrasens și chiar dacă nu a mers pe o distanță foarte lungă pe acest sector de drum.

Bărbatul și-a postat înregistrarea video pe contul personal de Facebook, însă după câteva ore înregistrarea a fost ștearsă, însă cineva a avut ”inspirația” să mute videoclipul pe Youtube, astfel încât acesta poate fi urmărit și acum de internauți.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore