Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriNEBUN DE LEGAT! A intrat pe contrasens pe autostradă, lângă Timișoara, să-și...

NEBUN DE LEGAT! A intrat pe contrasens pe autostradă, lângă Timișoara, să-și ajute o prietenă aflată în ”pana prostului” VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Imagini șocante filmate din mașina unui tânăr șofer din Arad, care este student la Timișoara. Tânărul a fost solicitat de o prietenă pentru a-i oferi o mână de ajutor, după ce aceasta a rămas pe autostrada A1, între Timișoara și Arad, fără motorină în rezervor, după care, susține tânăra aflată în dificultate, a rămas și fără curent în acumulator.

Șoferașul nostru s-a urcat la volan, a luat-o și pe șoferița rămasă pe marginea drumului cu el în mașină, cea care a și realizat înregistrarea video de mai jos, după care s-a îndreptat spre locația indicată de cea care a rămas în ”pana prostului”. Pentru a ”scurta” drumul, șoferul nebun, căci altfel nu-i putem spune după gestul făcut, a decis să meargă pe autostradă, PE CONTRASENS, folosind în general banda de avarie, lucru extrem de periculos ținând cont atât de regulile rutiere cât și de viteza de deplasare a mașinilor care veneau din față.

Mai grav e că inconștientul de la volan merge și cu viteză mare, chiar dacă se află pe contrasens și chiar dacă nu a mers pe o distanță foarte lungă pe acest sector de drum.

Bărbatul și-a postat înregistrarea video pe contul personal de Facebook, însă după câteva ore înregistrarea a fost ștearsă, însă cineva a avut ”inspirația” să mute videoclipul pe Youtube, astfel încât acesta poate fi urmărit și acum de internauți.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?x-yt-ts=1421828030&x-yt-cl=84411374&v=OLvGSvrloCg]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Drumarii din Timis, apeluri DISPERATE la inconstientii care intra pe contrasens pe autostrada

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara lansează, frecvent, apeluri către șoferii care intră...

Peste 37 de kilometri de drum judetean modernizat, de la Carpinis la limita cu judetul Arad, pentru conexiunea cu A1

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest și Consiliul Județean Timiș au semnat astăzi, 5...

CJ Timis demareaza licitatia pentru largirea la patru benzi a drumului DJ 691, care leaga Timisoara de A1

Consiliul Județean (CJ) Timiș anunță că Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP) a validat...