Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialHOȚII roiesc în magazinele Mall-ului din Timișoara. Câți a prins Poliția, într-o...

HOȚII roiesc în magazinele Mall-ului din Timișoara. Câți a prins Poliția, într-o singură zi

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 5 din Timişoara efectuează cercetări faţă de un tânăr de numai 16 ani, din Arad, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. Acesta a fost reținut miercuri, 21 ianuarie 2015, de agenţii de pază ai unei societăţi situate în incinta complexului comercial, fiind depistat după ce a trecut de casa de marcat având asupra sa articole vestimentare a căror valoare nu a fost achitată.

Prejudiciul în valoare de 330 de lei a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind predate reprezentanţilor societăţii comerciale.

Tot ieri, un alt bărbat, în vârstă de 40 de ani, a fost reţinut de agenţii de pază ai unei societăţi comerciale, după ce a trecut de casa de marcat având asupra sa unelte de construit a cărui valoare nu a fost achitată.

Prejudiciul în valoare de peste 430 de lei a fost recuperat în totalitate de poliţiştii Secţiei 5 Timişoara, bunurile fiind predate reprezentanţilor societăţii comerciale.

În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Hoții și vardiștii! IPJ Timiș nu are timp să prindă un hoț minor, care terorizează Timișoara, pentru că e foarte ocupat cu migranții

Povestea de astăzi este despre o femeie curajoasă. O reprezentantă a sexului frumos care,...

Politia Locala Timisoara: ”ATENTIE în aglomeratie! Hotii nu intra in vacanta!”

Poliția Locală din Timișoara atrage atenția asupra faptului că hoții nu intră în concediu...

Un jandarm civil a prins un hot, chiar de Ziua Femeii, dupa ce furase dintr-o poseta, la Timisoara

Vineri, 8 martie 2019, în jurul orei 15:00, un jandarm din cadrul Grupării Mobile...