produse-cosmetice-farduri

Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Timişoara efectuează cercetări faţă de un bărbat în vârstă de 57 de ani bănuit de comiterea unui furt din societate comercială. Pe data de 6 martie, acesta a fost reţinut de agenţii de pază ai unui supermarket din Timişoara, fiind depistat după ce a trecut de casa de marcat având asupra lui mai multe produse cosmetice şi alimentare a căror valoare nu a fost achitată. Prejudiciul în valoare de 500 de lei a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind predate reprezentanţilor societăţii comerciale.

Tot pe data de 6 martie, poliţiştii Secţiei 5, de această dată, au întocmite acte de constatare pe numele unui tinere de 21 de ani, depistată de agenţii de pază ai unui supermarket din Timişoara, după ce a trecut de casa de marcat având asupra sa mai multe produse alimentare a căror valoare nu a fost achitată. Prejudicul în valoare de 330 de lei a fost în totalitate recuperat, bunurile fiind predate păgubiţilor.

În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.