Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

VIDEO O femeie s-a uşurat lângă una din casele de marcat ale unui supermarket din Timişoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Se întâmplă în Timişoara anului 2017, oraş care a câştigat titlul de Capitală Europeană a Culturii în 2021. O femeie a fost surprinsă de camerele de filmat ale unui supermarket din zona Circumvalaţiunii în timp ce se uşura lângă banda pe care se aşează produsele la casa de marcat. În videoclip se vede cum femeia se ghemuieşte pentru a-şi satisface nevoie, după care caută în geantă un şerveţel pentru a se şterge. Pentru a-şi ascunde complet urmele, femeia şi-a dat jos pantalonii şi a şters zona pe care a folosit-o pe post de WC. Imaginile sunt cu atât mai revoltătoare cu cât în magazinul cu pricina, toaletele sunt amplasate la doar câţiva metri distanţă de locul unde femeia a ales să se „elibereze”. Filmarea a fost făcută publică de Cristian Brâncovan, pe pagina sa de Facebook.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=xuGEvXS-xU0&feature=youtu.be]

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare