ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

FOTO/VIDEO Un şofer BEAT a intrat cu TIR-ul în giratoriul de lângă Aeroportul Timişoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Inconştienţă crasă – de asta a dat dovadă un şofer de TIR care a urcat la volan beat, în această dimineață. Acesta a pierdut controlul autovehiculului într-o intersecţie cu sens giratoriu în care cel mai probabil a intrat cu viteză mare. Norocul a făcut ca la acea oră să nu se afle şi alte vehicule pe drum, o tragedie fiind iminentă după ce șoferul TIR-ului a pierdut controlul volanului.

„Un bărbat de 58 de ani a condus un autovehicul pe DN6 direcţia Timişoara – Lugoj şi în intersecţia cu sensul giratoriu situată în apropierea Aeroportului Timişoara a pierdut controlul autovehiculului intrând în coliziune cu scuarul amplasat în interiorul acestuia. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest. A rezultat valoarea de 0,22 mg alcool pur per litru în aerul expirat. Omul va fi sancţionat contravenţional şi va rămâne fără permis. În urma accidentului nu au rezultat victime”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş pentru Vocea Timişului.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=DyYZAhzrPw8&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore