ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Şoferii din Timişoara, scutiţi de statul la cozi la ghişeele Direcţiei Fiscale. Noua facilitate online

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Direcţia Fiscală a Municipiului Timişoara lasă în spate procedurile greoaie şi birocraţia în exces. Primarul Timişoarei a anunţat care sunt cele mai noi facilităţi pe care direcţia din subordinea municipalităţii le oferă timişorenilor în încercarea de a-i scuti de drumuri inutile şi de statul la cozile de la ghişee.

„În această săptămână s-a lansat un nou serviciu la Biroul de Mijloace Auto de la Mall, cel de afişare online pentru depunerea documentaţiilor la ghişeu. Se poate accesa la www.dfmt.ro şi acolo se va găsi la secţiunea Auto programări online o interfaţă în care se va stabili data şi ora la care contribuabilul se prezintă la ghişeu cu toată documentanţia. Până acum se venea la ghişeu cu documentaţia şi se soluţiona problema după 15 zile. Cetăţeanul era nevoit să se prezinte la ghişeu de două ori. Prin noul program cetăţeanul se prezintă o singură dată şi îşi rezolvă problema pe loc. Vorbim de documentaţii, nu de certificate fiscale”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Cereri online pot fi depuse şi la Biroul Impuneri Mijloace de Transport pentru înmatriculări sau radieri de vehicule. Conform datelor furnizate de primărie „ în weekend-uri, se depun câte 400-500 de documentaţii, care se soluţionează în 4 zile, iar în timpul săptămânii se depun aproximativ 300 de solicitări zilnic. Evitând coada de la ghişee, depunerea online este în sprijinul timişorenilor, deoarece funcţionează 24 de ore din 24, comportă mai puţine riscuri de greşeală, iar viteza de procesare este mai mare „.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore