ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Campania electorală a PSD Timiş a început cum nu se putea mai bine: cu cuțitul înfipt în masă!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Blatul de care se tot vorbeşte în Timişoara între PSD şi PNL a fost confirmat, ieri şi alaltăieri, când pesedistii au adoptat politica struţului, în momentul în care toată presa a explodat pe tema candidaturii controversatului pedelist Alin Popoviciu.

În loc să reacţioneze virulent la problemele cu justiţia pe care le are Popoviciu, pesedistii s-au limitat să ofere o declaraţie anemică, prin vocea tot mai scăzută a liderului Sorin Grindeanu, care l-a atacat pe… Nicolae Robu şi nu pe Popoviciu. De fapt, nici atacul la Robu nu a fost unul direct, ci aşa pe după colţ în stilul lui Grindeanu. Tot ieri, Titu Bojin, în calitate de președinte al CJ Timiş şi candidat pentru un nou mandat la aceeași funcție, l-a periat pe adversarul său direct, deputatul Alin Popoviciu, menționând că nu dorește să-l înjure şi să vorbească despre dosarele sale penale, „că oricum, toți ai lui din PNL, asta fac”. Joc de glezne.

Ce ştie să facă PSD Timiş zilele acestea? Să-şi comande articole pe surse în presa de casă pentru a contracara dezvăluirile punctuale făcute, tot alaltăieri, de Vocea Timisului, care a prezentat lista cu viitorii candidaţi ai PSD pentru Consiliul Judeţean Timiş. Sursele noastre din partid ne-au confirmat faptul că profesorul Dan Poenaru, cel care apărea pe lista lui Grindeanu pe locul al 13-lea, nu oricum, ci cu semnul întrebării, s-a pus pe dat telefoane încă de ieri, i-a înjurat şi i-a alergat pe căprari, aşa cum făcea în vremurile bune, când nici musca nu trecea în zbor, fără ca el să ştie. Din păcate pentru vârstnicul Poenaru, acele vremuri s-au dus, iar colegii săi mai tineri nu tremură de frica lui, ci se uită mereu peste umăr spre DNA şi alte instituţii cu acronimul format din trei litere.

„Surpriza” pe care s-a gândit să o facă Sorin Grindeanu, ieri, a constat în lansarea, tot pe surse, a unei liste de potenţiali candidaţi pentru Consiliul Municipal Timişoara, pentru a-l adormi pe Poenaru şi pe alţii, dar şi pentru a-i mai da o scatoalcă lui Sebastian Raducanu, un tânăr valoros, de care Grindeanu s-a folosit ani de zile, iar mai apoi i-a făcut vânt, iar acum nu îl mai vrea nici măcar pe lista de consilieri. Ca o confirmare total a faptului că publicaţia respectivă primeşte informaţii, pe surse, direct de la Grindeanu şi nu doar de la Bojin, s-a convins toată organizaţia. Mai ales primarii şi foştii lideri, care deja sunt iritaţi de jocul de cafenea al tânărului fost ministru. O altă măgărie făcută de acelaşi Grindeanu, strict cu scopul de a-l face să plece, ca să nu îi încurce calculele pentru postul de viceprimar, e cea legată de poziţionarea profesorului Marius Craina, directorul Spitalului Judeţean Timişoara, pe poziţia 6, deşi medicul e legitimat, prin vot, în funcţia de preşedinte executiv al PSD Timişoara, ceea ce despre Grindeanu nu se poate spune, deoarece a candidat fără concurenţă.

Ce nu ştiu cei mai mulţi dintre liderii PSD Timiş este faptul că Grindeanu are o poziţie de ghiocel faţă de Titu Bojin. Motivul e unul de tip bojinist, gurile rele afirmând, cu mâna pe Sfânta Biblie, că liderul CJ Timiş ar fi cumpărat „drepturile litigioase” ale unor spectaculoase producţii audio-vizuale. Până la urmă nici nu contează dacă informația e reală sau nu, cert e că, în viaţa de zi cu zi, Titu Bojin se comportă ca un adevărat lider de partid şi de județ, în timp ce fostul ministru Grindeanu miaună prin cafenele şi îi minte pe toți cum poate. În mod cert, se vede de la o poştă că Sorin Grindeanu nu se simte deloc confortabil cu Bojin în coaste, care îi suflă în ceafă, pe listele PSD, pentru un nou mandat de președinte al CJ Timiş. Acum, e mai mult decât clar că, algoritmul inventat de Grindeanu, conform căruia persoana care va lua cele mai multe voturi pe colegiul din care face parte şi în care candidează pentru o funcție de consilier județean, va fi nominalizarea PSD pentru președinția CJ Timiş, e un cadou oferit lui Titu Bojin. Mai mult, că tot sistemul ăsta „democratic” de selecție, nu a fost altceva decât o înțelegere obscură şi un blat total între două personaje: un animal politic, iar celălalt un matelot, care se crede căpitan de crucișător!

Partea interesantă e că, în sfârșit PSD Timiş, s-a aliniat la start şi a început timid campania electorală. Doar de aceea a venit Mihai Tudose, vicepreședinte național al PSD, la Timişoara: ca să dea lecții de comunicare şi strategie politică electorală. Până una alta, pe linie de partid, Tudose, originar din zona Brăila, este responsabil de PSD Timiş, în calitatea sa de vicepreședinte național, ceea ce pentru Sorin Grindeanu, ca şi fost ministru, „este cel puţin umilitor”. Am închis citatul! Surse din PSD Timiş susțin că, în plin avânt pionieresc, șeful lui Sorin Grindeanu, acest Mihai Tudose, l-a luat de o parte pe tânărul Mihai Ritivoiu, în calitate de șef de campanie al PSD Timiş, întrebându-l care este „obiectul obligatoriu” al unui coordonator electoral?! Când toată lumea se gândea la vreun laptop sau vreo tabletă, spun aceleași surse din PSD, Mihai Tudose a scos un şuriu şi l-a înfipt în masa de lucru, considerând probabil că pesedistii bănățeni sunt fie lipoveni fie certezeni…

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore