Lista PSD pentru CJ Timiş, aprobată cu girul masoneriei de la Bucureşti

- Advertisement -

Zilele acestea s-au tranșat lucrurile în ceea ce privește candidaturile PSD pentru Consiliul Judeţean Timiş. După mai multe runde de negocieri cu liderii naționali, Mihai Tudose şi Marian Neacșu, președintele PSD Timiş, Sorin Grindeanu, a alcătuit o listă cu nominalizările.

Marele perdant, adică cipeazarul de serviciu, va rămâne Titu Bojin, cel care s-a şi lansat în mai multe ieșiri media, bucuros că i s-a promis funcția de președinte. Ceea ce nu știe actualul președinte al CJT este că tinerii lui colegi (masoneria de Timiş cu rădăcini la Bucureşti, Hotel Ramada Nord, în subsol) i-au pregătit câteva cadouri mediatice NON-pascale, în care Bojin va fi pictat, în fel şi chip, în emisiuni televizate şi articole de presă. Şi asta cât mai curând, cu precizarea că, în stilul PSD, toată denigrarea va fi… pe banii clientului. Adică pe contribuția lui Titu Bojin, generos ca orice bănăţean. Ulterior, tinerii îl vor păcăli pe Bojin, aşa cum fac de câteva luni de zile, chiar dacă își dau jurăminte de credința, că articolele de presă, împotriva lui, sunt produse de diverși dușmani imaginari. Sau „vipere”, aşa cum le numește Titu Bojin.

Vizavi de lista consilierilor județeni, propusă de Grindeanu, cât şi pozițiile fiecăruia pe listă, au sens pentru cine pricepe şi are un minim background de tip PSD. Ramona Olteanu a primit verde de la Bucureşti, chiar de la președintele partidului, Liviu Dragnea, care, în urma unor discuții private, i-a apreciat calităţile şi implicarea în viaţa de partid. Ce frapează pe această listă este poziția cu nr 13, știut fiind faptul că profesorul Dan Poenaru, fost lider PSD, a fost reactivat de Grindeanu cu promisiunea fermă că va fi viceprimar, în locul „tânărului” Traian Stoia, pe principiul vaselor comunicante. Poenaru află probabil acum că e unul din potențialii ocupanți al locului câștigător…13. Cel mai probabil, din orgoliu, cu atât mai mult cu cât în dreptul său, nu e un semn de întrebare ci trei, Pornaru va renunța şi va trimite la origini pe toți, cu trimitere la anumite gesturi fizilologice. Surprinzătoare este şi eliminarea discretă a lui Călin Dobra, actualul vicepreședinte al CJT, dar ranforsarea deputatului Cătălin Tiuch, prin spirale energetice necunoscute, dar în strânsă legătura cu templul masonic din subsolul Hotelului Ramada. De fapt, Dobra e denigrat la pachet cu Bojin, tocmai de către colegii săi combinatori din PSD, pe spețele afacerii „Polaris” Constantă şi anumite biznisuri din zona Lugojului.

Lista PSD pentru CJ Timiş
Lista PSD pentru CJ Timiş

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare