Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Alin Popoviciu, confirmat de conducerea centrală a PNL drept candidat al partidului pentru CJ Timiș

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Alin Popoviciu a fost confirmat, marți, de către conducerea centrală a PNL ca fiind candidatul formațiunii politice pentru Consiliul Județean Timiș.

Candidatura lui Alin Popoviciu a fost validată de către conducerea centrală a PNL. Astfel, el este principala opțiune a PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș. Lista a fost stabilită în urmă cu două săptămâni și a generat valuri de nemulțumire în rândul liberalilor din județ, care au acuzat presiuni din partea lui Popoviciu, dar și nereguli la votul din interiorul partidului.

Mai mult, candidatura lui Popoviciu contravine chiar principiilor de integritate cu care PNL s-a lăudat în ultima vreme, el fiind cercetat penal într-un dosar de corupție, alături de Constantin Ostaficiuc, fost președinte al Consiliului Județean Timiș, pentru închirierea unor spații comerciale pe Aeroportul Internațional Timișoara. Liberalii însă au declarat că „l-au crezut pe cuvânt” pe Popoviciu, care a afirmat că nu are probleme penale.

Candidatura lui Popoviciu la funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș a fost rapid sancționată de adversarii politici din PSD, prin vocea lui Sorin Grindeanu, care ar putea fi contracandidatul lui Popoviciu în alegeri, el fiind primul pe lista social-democraților pentru CJ Timiș.

„Nu de mult, Nicolae Robu spunea despre Alin Popoviciu că este un nemernic și un nesimţit, astăzi defilează cu el pe stradă și le cere oamenilor să îl voteze. Acestea sunt reevaluările domnului Robu, ne obișnuiește cu ele. Alin Popoviciu și Nicolae Robu se completează, Alin este jumătatea perfectă a lui Nicolae Robu. Halal meritocraţie”, a declarat Sorin Grindeanu.

Vă reamintim că, în perioada în care făceau parte din partide diferite, Alin Popoviciu (pe atunci PDL) și primarul Nicolae Robu au avut mai multe schimburi acide de replici, edilul timișorean adresând mai multe injurii la adresa lui Popoviciu. Pe vremea aceea PNL și PSD făceau parte din USL, iar după ruperea alianței, PDL a fuzionat cu PNL, formând „noul PNL”. Astfel, acum Nicolae Robu are numai cuvinte de laudă la adresa colegului de partid Popoviciu și injurii la adresa foștilor parteneri politici din PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare