După ce Horia Cristian, deputat PNL, a declarat astăzi că el este de acord cu faptul că premierul nu a acordat fonduri pentru construcția spitalului regional la Timișoara și mai mult, a adăugat că Timișoara nu este buricul pământului, Cornel Sămărtinean, președintele PDL Timișoara și coleg cu Cristian în Colegiul 1, a trimis un comunicat prin care cere demisia deputatului PNL.

„Nici bine n-a trecut un an de când orașul nostru a fost împânzit de materiale pe care se putea vedea mare, scris sloganul “Iubesc Timișoara” și nici bine n-a trecut un an de când actualul deputat PNL, Horia Cristian, apărea în toată presa susținând că iubește Timișoara și timișorenii mai presus decât orice. Regretabil însă, astăzi, același deputat, medic de altfel, spune cu nonșalanță, în cadrul unei conferințe de presă, că Timișoara pe care o iubea așa de mult acum un an, nu are nevoie de un spital regional si că “Timișoara nu este buricul pământului”!  a declarat acesta în comunicat.

Pedelistul face apel la Nicolae Robu să ia măsuri împotriva colegului său de partid.

„În consecință, în calitatea mea de președinte al Organizației Partidului Democrat Liberal Timișoara și de deputat al aceluiași colegiu care l-a trimis pe Horia Cristian în Parlamentul României, îi solicit acestuia demisia imediată și renunțarea la calitatea de demnitar, calitate pe care astăzi a demonstrat că nu o merită. Având în vedere că nu mă bazez pe onoarea și pe bunul simț al deputatului Horia Cristian, fac apel la președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, să ia toate măsurile pe care funcția politică i le permite, pentru ca astfel de situații să nu se mai repete, mai ales că, în urmă cu doar o zi, primarul Timișoarei declara public că va face tot posibilul ca Timișoara să aibă un spital regional și că „E timpul ca Timișoara să nu mai fie Cenușăreasă!”, a adăugat Sămărtinean.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.