Regia Autonomă de Ttransport Timişoara anunţă înfiinţarea unui nou traseu experimental. Începând cu data de 26.11.2012, se înfiinţează linia 13 barat autobuze, care va avea următorul traseu: Balta Verde – Strada Zalău – Strada Alexandru Lăpuşneanu – Strada Grigore Alexandrescu – Strada Madona – Strada C.A. Rosetti – Stadionul de rugby Gheorghe Răşcan – Strada Călimăneşti – Strada Livezilor – Strada Grigore Alexandrescu – Strada Macilor – Bulevardul Cetăţii, urmând să se întoarcă la Balta Verde, pentru efectuarea unei noi curse.

Decizia înfiinţării traseului experimental a venit în urma mai multor solicitări prin care s-a subliniat faptul că timişorenii nu au un mijloc de transport în comun cu care să ajungă la stadionul de rugby Gheorghe Răşcan.

Abonamentele de pe linia 13 autobuze vor fi valabile şi pe noua linie 13 barat. Orarul noului traseu va fi disponibil în staţii şi pe site-ul www.ratt.ro.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.