Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Adrian Orza: Timișoara e buricul obligatoriu al pământului

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În urma declarațiilor controversate ale lui Horia Cristian, legate de spitalul regional, o bună parte din opoziția politică a ieșit la rampă. Unul dintre aceștia este și Adrian Orza, deputat PNȚCD:

“Este o declaraţie nefericită din partea lui Horia Cristian. Cred că încercă să spună altceva, sper. Dar a ieşit nepotrivit pentru un parlamentar de Timişoara. Din punctul meu de vedere am ratat, ca naţie, la nivel naţional principiul de baza al votului uninominal. Şi anume <omul> şi nu <partidul>. Din pacate, cu declaraţii neferite sau nu, niciun parlamentar nu a făcut nimic consistent pentru oraşul pe care îl evocă cu evlavie şi iubire în diverse declaraţii politice. Politica românească şi din păcate şi cea locală a devenit o zonă eternă de luptă fără orizont, de forme fără fond şi de conţinuturi fără substanţă. Timisoara e buricul obligatoriu al pământului pentru orice politician care primeşte voturile cetăţenilor acestui loc. Timişoara, pentru cei ce o iubesc este buricul pământului!” a spus acesta.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Reevaluare tovărășească! Cum a ajuns PSD de la ”dușman” la ”adversar”, după trântirea moțiunii de cenzură

De departe, în ultimele două luni, cea mai mare activistă politică, atât în războiul...

PNL și Pro România, în asentimentul celor de la PSD! Nimeni nu este de acord cu majorarea taxelor și impozitelor la Timișoara!

Administrația Fritz propune majorarea taxelor și impozitelor locale începând din 2022. Social democrații timișoreni...

Circul de stat! Deputatul liberal Ben Oni Ardelean forțează refacerea USL și cere demiterea de urgență a ministrului Vlad Voiculescu

Pentru cine pricepe jocul politic, se vede de la o poștă că ieșirea publică,...