SF OpiniaTimisoarei

În urma declarațiilor controversate ale lui Horia Cristian, legate de spitalul regional, o bună parte din opoziția politică a ieșit la rampă. Unul dintre aceștia este și Adrian Orza, deputat PNȚCD:

“Este o declaraţie nefericită din partea lui Horia Cristian. Cred că încercă să spună altceva, sper. Dar a ieşit nepotrivit pentru un parlamentar de Timişoara. Din punctul meu de vedere am ratat, ca naţie, la nivel naţional principiul de baza al votului uninominal. Şi anume <omul> şi nu <partidul>. Din pacate, cu declaraţii neferite sau nu, niciun parlamentar nu a făcut nimic consistent pentru oraşul pe care îl evocă cu evlavie şi iubire în diverse declaraţii politice. Politica românească şi din păcate şi cea locală a devenit o zonă eternă de luptă fără orizont, de forme fără fond şi de conţinuturi fără substanţă. Timisoara e buricul obligatoriu al pământului pentru orice politician care primeşte voturile cetăţenilor acestui loc. Timişoara, pentru cei ce o iubesc este buricul pământului!” a spus acesta.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

1 COMENTARIU

Comments are closed.