Complet paralizat – așa a fost traficul pe mai multe artere importante din Timișoara, în această dimineață. Primaru Nicolae Robu a fost personal pe teren și admite că pe Stan Vidrighin, pe Rebreanu și în zona AEM, șoferii au circulat bară la bară. De vină sunt lucrările de reparații ale tronsoanelor. Practic, marile artere au fost blocate de muncitorii SDM. Situația putea fi prevenită, dacă societatea din subordinea primăriei ar fi anunțat lucrările.

„Sunt de acord cu dumneavoastră, se fac eforturi mari și așa cum ați spus, s-a lucrat astă-noapte și la giratoriul de la AEM și pe strada FC Ripensia de la Novatim și până la 1 Decembrie s-a făcut asfaltarea, nu s-a reușit să se termine integral până la începerea traficului intens. Doar două benzi au fost date în folosință, a treia era finalizată la ora 7:30, dar nu se putea circula pe ea. Asfaltul trebuie lăsat două ore să se consolideze. (…) Lucrările nu se anunță pentru că SDM are lipsuri în ceea ce privește comunicarea. O să îi muștruluiesc, îi laud pentru că lucrează foarte bine, dar se pare că nu funcționează zona aceasta a comunicării. E o scăpare, nu calcă peste cuvântul meu intenționat. Ați văzut că dacă îi pun să lucreze noaptea, dar au scăpări la comunicare”,a declarat primarul Robu.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.