Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Lucrările neanunțate, tradiție la Timișoara. Robu spune că nu primăria e de vină

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Complet paralizat – așa a fost traficul pe mai multe artere importante din Timișoara, în această dimineață. Primaru Nicolae Robu a fost personal pe teren și admite că pe Stan Vidrighin, pe Rebreanu și în zona AEM, șoferii au circulat bară la bară. De vină sunt lucrările de reparații ale tronsoanelor. Practic, marile artere au fost blocate de muncitorii SDM. Situația putea fi prevenită, dacă societatea din subordinea primăriei ar fi anunțat lucrările.

„Sunt de acord cu dumneavoastră, se fac eforturi mari și așa cum ați spus, s-a lucrat astă-noapte și la giratoriul de la AEM și pe strada FC Ripensia de la Novatim și până la 1 Decembrie s-a făcut asfaltarea, nu s-a reușit să se termine integral până la începerea traficului intens. Doar două benzi au fost date în folosință, a treia era finalizată la ora 7:30, dar nu se putea circula pe ea. Asfaltul trebuie lăsat două ore să se consolideze. (…) Lucrările nu se anunță pentru că SDM are lipsuri în ceea ce privește comunicarea. O să îi muștruluiesc, îi laud pentru că lucrează foarte bine, dar se pare că nu funcționează zona aceasta a comunicării. E o scăpare, nu calcă peste cuvântul meu intenționat. Ați văzut că dacă îi pun să lucreze noaptea, dar au scăpări la comunicare”,a declarat primarul Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...