Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialRestricții de trafic anunțate de DRDP. Tronsoanele pe care se fac reparații

Restricții de trafic anunțate de DRDP. Tronsoanele pe care se fac reparații

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Plecați la drum în weekend sau săptămâna viitoare? Ar fi bine să vă planificați traseul din timp, pentru a nu risca să rămâneți blocat în trafic pe anumite tronsoane de drum pe care se execută lucrări de reparații. Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara informează participanţii la trafic că, în perioada următoare, se execută lucrări de întreţinere periodică și reparații pe următoarele drumuri naţionale:

· DN 68 – Oțelu Roșu
· DN 6 – Becicherecu Mic – Biled (inclusiv sâmbătă, 21 octombrie)
· DN 59B – Deta – Banloc
· DN 57 – Oravița – Comorâște

„Reamintim că pe DN 59, între Timișoara și Șag, se montează parapet median de beton (separator fizic sensuri de circulație), cu începere de la intersecția DN 59 cu DJ 593 (ieșirea spre Parța). Utilajele vor executa operațiunile de amplasare și în cursul zilei de sâmbătă, motiv pentru care se mențin restricțiile de circulație. Pentru execuția lucrării, utilajele vor ocupa benzile centrale ale drumului național, iar circulația se desfășoară restricționat pe benzile marginale. Rugăm participanţii la trafic să respecte semnalizarea temporară a lucrărilor. Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale aflate în administrarea D.R.D.P. Timişoara pot fi obţinute de la Dispeceratul regional, la numărul de telefon 0256/246.620 sau accesând pagina de internet www.drdptm.ro„, mai anunță DRDP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare