ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Restricții de trafic anunțate de DRDP. Tronsoanele pe care se fac reparații

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Plecați la drum în weekend sau săptămâna viitoare? Ar fi bine să vă planificați traseul din timp, pentru a nu risca să rămâneți blocat în trafic pe anumite tronsoane de drum pe care se execută lucrări de reparații. Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara informează participanţii la trafic că, în perioada următoare, se execută lucrări de întreţinere periodică și reparații pe următoarele drumuri naţionale:

· DN 68 – Oțelu Roșu
· DN 6 – Becicherecu Mic – Biled (inclusiv sâmbătă, 21 octombrie)
· DN 59B – Deta – Banloc
· DN 57 – Oravița – Comorâște

„Reamintim că pe DN 59, între Timișoara și Șag, se montează parapet median de beton (separator fizic sensuri de circulație), cu începere de la intersecția DN 59 cu DJ 593 (ieșirea spre Parța). Utilajele vor executa operațiunile de amplasare și în cursul zilei de sâmbătă, motiv pentru care se mențin restricțiile de circulație. Pentru execuția lucrării, utilajele vor ocupa benzile centrale ale drumului național, iar circulația se desfășoară restricționat pe benzile marginale. Rugăm participanţii la trafic să respecte semnalizarea temporară a lucrărilor. Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale aflate în administrarea D.R.D.P. Timişoara pot fi obţinute de la Dispeceratul regional, la numărul de telefon 0256/246.620 sau accesând pagina de internet www.drdptm.ro„, mai anunță DRDP.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore