utilaje

Cele trei zile de ninsoare și-au pus amprenta asupra traficului din Timișoara. Pe mai toate drumurile se circulă greoi, acestea fiind acoperite cu zăpadă. Primăria Timișoara susține însă că pe teren se intervine cu 14 utilaje care aparțin Retim și Societății Drumuri Municipale.

„Cele 14 utilaje care realizează activitatea de deszăpezire în Municipiul Timișoara sunt pe teren non stop încă de ieri de la ora 19, singurele momente când au ieșit de pe traseu fiind cele în care s-a terminat materialul antiderapant și s-au dus să alimenteze. Acestea au acționat atât cu lama pentru îndepărtarea zăpezii, cât și prin împrăștierea de material antiderapant, cantitatea totală de clorură de sodiu răspândită fiind de aproximativ 410 tone în ultimele 24 de ore.”, a explicat city-managerul Timișoarei Robert Kristof.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.