Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Drumuri inzapezite in Timisoara. Cu cate utilaje intervin Retim si SDM

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
6.2 °
3.4 °
86 %
3.1kmh
75 %
joi
9 °
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
8 °
lun
2 °

Cele trei zile de ninsoare și-au pus amprenta asupra traficului din Timișoara. Pe mai toate drumurile se circulă greoi, acestea fiind acoperite cu zăpadă. Primăria Timișoara susține însă că pe teren se intervine cu 14 utilaje care aparțin Retim și Societății Drumuri Municipale.

„Cele 14 utilaje care realizează activitatea de deszăpezire în Municipiul Timișoara sunt pe teren non stop încă de ieri de la ora 19, singurele momente când au ieșit de pe traseu fiind cele în care s-a terminat materialul antiderapant și s-au dus să alimenteze. Acestea au acționat atât cu lama pentru îndepărtarea zăpezii, cât și prin împrăștierea de material antiderapant, cantitatea totală de clorură de sodiu răspândită fiind de aproximativ 410 tone în ultimele 24 de ore.”, a explicat city-managerul Timișoarei Robert Kristof.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare