Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăAdrian Diaconu: Nimeni nu este mai presus de lege VIDEO INTERVIU

Adrian Diaconu: Nimeni nu este mai presus de lege VIDEO INTERVIU

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Întrucât a luat o poziţie cu adevărat „bărbătească”, Vocea Timişului a aflat astăzi motivele pentru care deputatul timişorean Adrian Diaconu a fost singurul parlamentar din Timiş care a avut curajul să spună NU creării super-imunităţii parlametarilor români.

„Nebunia a început luni noaptea, când deputaţii – membrii ai Comisiei Juridice – au fost chemaţi de urgenţă seara la ora 19:00 pentru introducerea pe ordinea de zi a Legii Minelor şi acte normative care vizau modificare Codului Penal pe de-o parte, iar pe de altă parte, disimulat sub o titulatură inofensivă care sublinia îngrijorarea faţă de condiţiile în care sunt cazaţi deţinuţii în închisorile noastre – Legea Amnistiei şi Graţierii” ne-a spus deputatul PP-DD care a participat ieri la tumultoasa zi din Parlament. Vezi în conţinutul interviului video cine de la PP-DD a participat la acea şedinţă a Comisiei Juridice şi mai ales cum a „falsificat” această comisie voturile unor membrii.

„Am privit cu uimire, la început, că aceste acte normative au apărut pe ordinea de zi şi eram foarte curioşi, nu de noi că votul nostru nu putea influenţa trecerea acestor acte normative treceau şi fără el, dar a început aşa un freamăt în sală şi, culmea, freamătul era între liberali şi PSD, se opuneau votului electronic secret.

Părerea mea este că ziua de ieri poate constitui începutul sfârşitului pentru USL pentru că la primul act normativ important pentru unitatea USL acest monolit a cedat preferând ca în an electoral liberalii să câştige puncte electorale, deficitul să rămână în sarcina PSD-ului”. Urmăreşte clipul video pentru a vedea ce spune Diaconu despre faptul că el a fost singurul deputat din Timiş care nu a fost de acord cu aceste modificări legislative şi de ce spune că „nimeni nu este mai presus de lege, fie că eşti parlamentar, poliţist, judecător…”.

Pentru a „îndulci” puţin situaţia, deputatul PP-DD Timiş ne-a povestit ce măsuri a luat pentru a sprijini părinţii a căror copii suferă de sindromul „Down”, chiar de la tribuna Camerei Deputaţilor, acesta fiind motivul pentru care deputatul timişorean s-a simţit încărcat cu gânduri şi energii pozitive atunci când se dădea votul final pe propunerile legislative atât de controversate dezbătute ieri de Guvernul României, dar şi ce părere are despre „Legea Minelor”, o altă iniţiativă controversată aflată pe ordine de zi (vezi VIDEO).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe față! Primăria Giroc s-a luptat din greu să legalizeze intabularea caselor înșiruite din extravilan ale SC Minda & Mimo SRL, în ciuda deciziei...

Povestea de azi este una extrem de simplă și își are începuturile în primăvara...

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu, a împușcat doi iepuri deodată....

Deputatul de Timis, Marilen Pirtea explica de ce nu au fost eliminate si pensiile militare

”În dezbaterile despre pensii, principiul echității și principiul contributivității sunt cele mai importante, pentru...

Marilen Pirtea: “Taxa pe viciu”, efecte economice negative in cascada. Romania catre recesiune!

Deputatul PNL de Timiș, Marilen Pirtea, vicepreședinte al Camerei Deputaților, susține că Ordonanța de...