Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Adrian Diaconu: Nimeni nu este mai presus de lege VIDEO INTERVIU

- Advertisement -
Întrucât a luat o poziţie cu adevărat „bărbătească”, Vocea Timişului a aflat astăzi motivele pentru care deputatul timişorean Adrian Diaconu a fost singurul parlamentar din Timiş care a avut curajul să spună NU creării super-imunităţii parlametarilor români.

„Nebunia a început luni noaptea, când deputaţii – membrii ai Comisiei Juridice – au fost chemaţi de urgenţă seara la ora 19:00 pentru introducerea pe ordinea de zi a Legii Minelor şi acte normative care vizau modificare Codului Penal pe de-o parte, iar pe de altă parte, disimulat sub o titulatură inofensivă care sublinia îngrijorarea faţă de condiţiile în care sunt cazaţi deţinuţii în închisorile noastre – Legea Amnistiei şi Graţierii” ne-a spus deputatul PP-DD care a participat ieri la tumultoasa zi din Parlament. Vezi în conţinutul interviului video cine de la PP-DD a participat la acea şedinţă a Comisiei Juridice şi mai ales cum a „falsificat” această comisie voturile unor membrii.

„Am privit cu uimire, la început, că aceste acte normative au apărut pe ordinea de zi şi eram foarte curioşi, nu de noi că votul nostru nu putea influenţa trecerea acestor acte normative treceau şi fără el, dar a început aşa un freamăt în sală şi, culmea, freamătul era între liberali şi PSD, se opuneau votului electronic secret.

Părerea mea este că ziua de ieri poate constitui începutul sfârşitului pentru USL pentru că la primul act normativ important pentru unitatea USL acest monolit a cedat preferând ca în an electoral liberalii să câştige puncte electorale, deficitul să rămână în sarcina PSD-ului”. Urmăreşte clipul video pentru a vedea ce spune Diaconu despre faptul că el a fost singurul deputat din Timiş care nu a fost de acord cu aceste modificări legislative şi de ce spune că „nimeni nu este mai presus de lege, fie că eşti parlamentar, poliţist, judecător…”.

Pentru a „îndulci” puţin situaţia, deputatul PP-DD Timiş ne-a povestit ce măsuri a luat pentru a sprijini părinţii a căror copii suferă de sindromul „Down”, chiar de la tribuna Camerei Deputaţilor, acesta fiind motivul pentru care deputatul timişorean s-a simţit încărcat cu gânduri şi energii pozitive atunci când se dădea votul final pe propunerile legislative atât de controversate dezbătute ieri de Guvernul României, dar şi ce părere are despre „Legea Minelor”, o altă iniţiativă controversată aflată pe ordine de zi (vezi VIDEO).

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore