Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

PSD şi ALDE au negociat posturile apolitice de prefecţi. Cine ar putea lua locul lui Mircea Băcală la Prefectura Timiş

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
6.2 °
3.4 °
90 %
4.6kmh
100 %
joi
9 °
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
8 °
lun
2 °

Parteneriatul cu PSD se dovedeşte a fi unul extrem de benefic pentru ALDE Timiş. Asta pentru că filiala judeţeană ar putea da noul prefect de Timiş. Cu toate că funcţia de reprezentant al Guvernului în teritoriu este una apolitică, PSD şi ALDE au purtat deja negocieri. Cel mai probabil noul prefect din partea ALDE Timiş ar putea fi Petru Ehegartner.

„Sunt funcţionari publici prefectul şi subprefectul. ALDE are foarte mulţi oameni competenţi care dacă îşi vor da demisia din partid pot face parte din forurile de conducere ale prefecturii. Vă daţi seama că orice partid îşi doreşte să aibă reprezentare guvernamentală la cel mai înalt nivel în judeţ. Există o discuţie la nivel central, am participat la discuţii, dar nu se ia nici pe departe în calcul varianta ca unde PSD are preşedinte de consiliu judeţean ALDE să aibă prefect. PSD are foarte multe judeţe, dar nu este o regulă. Nu se aplică în Timiş. Ne dorim o funcţie în prefectură. Refuz să vă dau nume din respect faţă de colegi. Sunt foarte mulţi oameni competenţi care ar face cinste acestei funcţii şi nu vreau să dau nume”, a declarat preşedintele ALDE Timiş, Marian Cucşa.

Cucşa se află la primul mandat de parlamentar, devenind deputat după alegerile din 11 decembrie. Acesta a obţinut recent şi o funcţie importantă, despre care a explicat că „sunt vicepreședinte al Comisiei de Control a SRI, vreau să le mulțumesc colegilor din grupul parlamentar care m-au propus și colegilor din Parlament care mi-au încredințat votul de încredere. Este o foarte mare responsabiliate, dar trebuie ca lucrurile să meargă normal în orice sistem din România și să fie în interesul cetățenilor și al românilor, nu în interesul unuia sau altuia în funcție de afinități”.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare