Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timişorenii protestează împotriva Legii amnistiei și grațierii: „În democraţie, hoţii stau la puşcărie!”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °

Aproape 1.000 de timișoreni au ieșit, în această seară, în Piața Revoluției din Timișoara, pentru a protesta împotriva Legii aministiei și grațierii.

Protestul a fost organizat pe Facebook și trebuia să înceapă la ora 18, însă la jumătate de oră de la startul evenimentului doar 250 de nemulțumiți au ajuns în piață. Însă, în jurul orei 19, numărul protestatarilor a crescut semnificativ, iar forțele de ordine au fost și ele prezente în stradă pentru a se asigura că totul decurge fără incidente. Protestatarii au fost supravegheați de jandarmi cu câini, agenți de la Poliția Locală și polițiști din cadrul IPJ.

Pentru a demonstra că legea propusă de PSD este o încălcare a drepturilor garantate într-un stat democratic, protestatarii au citit pasaje din Constituție. „Dragnea, nu uita, va veni și vremea ta”, „DNA să vină să vă ia”, „Penalii la pușcărie”, „Timișoara cere: fără grațiere” – sunt doar câteva din sloganurile scandate de cei din Piața Victoriei. Unii din protestari au lăsat la o parte limbajul decent şi au scandat Antena 3, ne p…ăm pe ei!”. După câteva zeci de minute de discuții, protestarii au dat și o tură de centru fluturând pancartele pe care erau înscripționate mesaje precum „În democrație, hoții stau la pușcărie”, „Dragnea, nu uita, va veni și vremea ta”, „Vă rugăm să ne scuzați, noi protestăm, voi furați”. Până la această oră, nu au avut loc incindente. La protest şi-a făcut apariţia mai mulţi membri PNL printre care şi liberalul Ilie Stoinel, şef al consiliului de administraţie al SDM, şi fiica primarului Nicolae Robu, care este la o cafenea de lângă Operă, alături de fiica omului de afaceri Teo Tuducan.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=gZ0RdtXyvlM&feature=youtu.be]

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare