AcasăStiriSocialGrup de migranți prins de Poliția Locală în toiul nopții. Unde se...

Grup de migranți prins de Poliția Locală în toiul nopții. Unde se ascundeau

Un nou grup de migranți a fost prins de Poliția Locală, la Timișoara, în noaptea de luni spre marți. Oamenii legii au descoperit o tabără ilegală în care se ascundeau nu mai puțin de 11 transfugi.

„Polițiștii locali au acționat în această dimineață în zona Calea Aradului, în spatele magazinului Auchan, unde s-a semnalat prezența unui grup de migranți care și-au amenajat pe terenul respectiv mai multe corturi. La fața locului au fost depistate un număr de 11 persoane, dintre care trei minori, toți din Afganistan. Doi dintre cei în cauză nu dețineau niciun fel de documente de identitate motiv pentru care au fost predați polițiștilor de la Inspectoratul Teritorual al Poliției de Frontieră Timiș pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei. Ceilalți sunt înregistrați la Centrul Regional de Proceduri și Cazare a Solicitanților de Azil din Timișoara, precum și la centrele similare din Galați și Giurgiu. Cei care provin din alte centre au fost predați pentru a fi luați în evidențe la centrul din Timișoara. Polițiștii locali vor face demersurile pentru identificarea proprietarului terenului căruia i se va dispune igienizarea locației. Tabăra a mai fost verificată de-a lungul timpului, dar de fiecare dată alte persoane au fost depistate aici. Verificările vor fi efectuate periodic”, a transmis Poliția Locală.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
540CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente