Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Droguri „ca la mama acasă” produse în locuința unui student din Timișoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Studentul în vârstă de 26 ani îşi construise în propria locuinţă varianta depravată a laboratorului lui Dexter, tânărul deţinea un număr mare de eprubete, sticluţe, borcane precum și echipamente, toate necesare producerii de amfetamine.

Potrivit surselor, tânărul „meşterea” drogurile acasă după care le distribuia consumatorilor din Timişoara. Poliţiştii din cadrul D.I.I.C.O.T. îl aveau în vizor de mai bine de câteva luni, chiar mai mult, investigatorii acestui caz au procurat în nenumărate rânduri droguri de la respectivul.

Amfetaminele sunt droguri de mare risc ce măresc viteza de reacţie a corpului. Ele fac inima să funcţioneze mai dinamic şi pompează adrenalină în corp. Consumul acestora dă dependenţă precum şi câţiva ani la puşcărie.

În urma percheziţiei la domicilu, tânărul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. unde urmează să fie audiat iar „creaţiile” sale au fost confiscate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...