AcasăStiriSocialDroguri „ca la mama acasă” produse în locuința unui student din Timișoara

Droguri „ca la mama acasă” produse în locuința unui student din Timișoara

Studentul în vârstă de 26 ani îşi construise în propria locuinţă varianta depravată a laboratorului lui Dexter, tânărul deţinea un număr mare de eprubete, sticluţe, borcane precum și echipamente, toate necesare producerii de amfetamine.

Potrivit surselor, tânărul „meşterea” drogurile acasă după care le distribuia consumatorilor din Timişoara. Poliţiştii din cadrul D.I.I.C.O.T. îl aveau în vizor de mai bine de câteva luni, chiar mai mult, investigatorii acestui caz au procurat în nenumărate rânduri droguri de la respectivul.

Amfetaminele sunt droguri de mare risc ce măresc viteza de reacţie a corpului. Ele fac inima să funcţioneze mai dinamic şi pompează adrenalină în corp. Consumul acestora dă dependenţă precum şi câţiva ani la puşcărie.
În urma percheziţiei la domicilu, tânărul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. unde urmează să fie audiat iar „creaţiile” sale au fost confiscate.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente