Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ne-am îmbătat cu apă rece? CSM Bucureşti 32-29 HC Politehnica Timişoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
6.2 °
3.4 °
86 %
3.1kmh
75 %
joi
9 °
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
8 °
lun
2 °

Constantin Ştefan pare că nu a găsit formula ideală pentru a pune probleme nici contra celor de la CSM Bucureşti, chiar dacă etapa trecută alb-violeţii reuşeau să se impună în faţa moldovenilor de la CSU Suceava, după şapte înfrângeri consecutive.

Partida a început slab pentru bănăţeni, la asta contribuid şi paradele goalkeeper-ului bucureştenilor, Răzvan Pop, dar şi lipsa de inspiraţie a celui din poarta „poliştilor”. Diferenţa de pe tabela de marcaj era tot mai mare cu fiecare minut scurs din primul mitan, iar eliminarea lui Timofte de la mijlocul primei reprize, scorul la acel moment devenind 10-5. Până la pauză alb-violeţii aveau să recupereze un punct, iar intarea la cabine se făcea la scorul de 16-10.

Repriza secundă a debutat furtunos, tot pentru bucureşteni, care şi-au creat un avans aproape incredibil, de 11 lungimi, 24-13 fiind cea mai mare oferenţă înregistrată de tabela de marcaj. Tot în partea a doua Alex Ursu avea să se accidenteze grav la glezna, fiind scos de pe teren de colegii săi, pentru ca mai apoi alb-violeţii să recupereze profitând de inferioritatea steliştilor. Scorul final avea să fie 32-29 pentru gazde, marcatorii bănăţenilor fiind Lela cu 6 goluri, Timofte şi Halcă cu câte 5 reuşite, Kaftin şi Daninfeld cu câte 3, Santeiu şi Ursu – 2 şi Petkovic şi Arseni câte un gol.

Etapa următoare, HC Poli Timişoara aşteaptă vizita campioanei HCM Constanţa, partida urmând a se disputa pe parchetul sălii Constantin Jude, joi 13 februarie 2014, de la ora 18:00.

Foto:dragosasaftei.ro

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare