ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Stoia acuză: Langoșii din Piața 700 sunt făcuți cu făină de la ajutoarele U.E

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

După cum ne-am obișnuit, românii știu să scoată bani din piatră seacă. Este și cazul celor care primesc ajutoare de la Uniunea Europeană și apoi merg cu produsele în piață, unde le vând altora. Potrivit viceprimarului Stoia, problema e una de conduită pentru că banii obținuți pe vânzarea de zacuscă ori făină sunt apoi dați pe alcool.

„Pe mine ma intrigă ce fac mulți dintre cei care vin după ajutoare. Își iau faina, se duc în parcare și încep să vandă. Vin ăia din Piata 700 și fac langoși pe faină de Uniunea Europeană. Sau merg ei in 700 și revin băuți bine să vadă ce se mai întamplă pe la depozit. Faina nu prea are mare cautare, unii au bunul simț să n-o ia, ca nu prea merge la piață… Am discutat cu oamenii din serviciul social și  mi-au zis că mai vine câte unul cu pensie de handicap de 28 de milioane, ia ajutoarele, le pune în Mercedes și pleacă.” a declarat acesta.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore