Stoia acuză: Langoșii din Piața 700 sunt făcuți cu făină de la ajutoarele U.E

Date:

După cum ne-am obișnuit, românii știu să scoată bani din piatră seacă. Este și cazul celor care primesc ajutoare de la Uniunea Europeană și apoi merg cu produsele în piață, unde le vând altora. Potrivit viceprimarului Stoia, problema e una de conduită pentru că banii obținuți pe vânzarea de zacuscă ori făină sunt apoi dați pe alcool.

„Pe mine ma intrigă ce fac mulți dintre cei care vin după ajutoare. Își iau faina, se duc în parcare și încep să vandă. Vin ăia din Piata 700 și fac langoși pe faină de Uniunea Europeană. Sau merg ei in 700 și revin băuți bine să vadă ce se mai întamplă pe la depozit. Faina nu prea are mare cautare, unii au bunul simț să n-o ia, ca nu prea merge la piață… Am discutat cu oamenii din serviciul social și  mi-au zis că mai vine câte unul cu pensie de handicap de 28 de milioane, ia ajutoarele, le pune în Mercedes și pleacă.” a declarat acesta.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare