AcasăStiriTractate cam des de pe şinele din Timişoara, Tramvaiele "Armonia" sunt performante,...

Tractate cam des de pe şinele din Timişoara, Tramvaiele „Armonia” sunt performante, dă asigurări Robu. Ce schimbări va cere RATT

Imaginile cu tramvaie „Armonia” tractate de pe şinele din Timişoara au devenit, în ultimele săptămâni, parte din peisajul de zi cu zi. Reabilitate cu 500.000 de euro bucata, tramvaiele „Armonia” s-au defectat în repetate rânduri fiind nevoie să fie transportate la sediul RATT pentru a fi puse din nou în funcţiune.

Edilul nu este însă la fel de mulţumit şi de serviciile oferite de Regia Autonomă de Transport Timişoara. După ce ani de zile administraţia a ridicat din umeri la probleme precum nunărul mic de vehicule scoase pe teren sau timpii mari de aşteptate în staţii, acum Robu promite schimbări. „Eu voi continua să pun presiune pe RATT să modernizeze transportul în comun al Timişoarei. Vreau să ajungem să avem un transport în comun exemplar şi îl vom avea. Garantez. Nu e în stare RATT să gândească conceptual în acord cu realităţile din anii pe care îi trăim, nu are decât să externalizeze acest studiu şi să vedem cum trebuie să fie stabilite traseele din oraş acum. Pentru că noi avem trasee stabilite pe linii de 50 de ani cu mici modificări făcute pe parcurs, iar fluxurile de călători s-au schimbat radical în oraş, dimensiunea oraşului, marile aglomerări din oraş sunt diferite faţă de cum erau acum 50 de ani. Toate acest motive fac necesar un studiu serios. Nu poate primarul să spună mai pune acolo o linie, mai pune acolo un autobuz pentru că cer cetăţenii. Trebuie să dezvoltăm un sistem de transport în comun aşezat pe baze ştiinţifice, iar acest lucru nu se poate face aşa după ureche, trebuie făcut de specialişti”, a mai explicat edilul.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente