Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Primarul Timişoarei promite că va colabora cu premierul Grindeanu

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
9.9 ° C
11.1 °
8.4 °
70 %
7.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
16 °
Dum
7 °
lun
2 °
mar
3 °

,,Eu niciodată nu am fost promotorul luptelor şi a disputelor doar de dragul de a avea ceva de făcut” 

Cu premier din Timişoara, primarul Nicolae Robu este extrem de optimist cu privire la proiectele care vor primi finanţare de la nivel guvernamental. Visul edilului din urbea de pe Bega? Ca Timişoara să primească la fel de mulţi bani pentru investiţii cum a primit Cluj Napoca.

„E doar o chestiune de timp până îşi va intra în prerogative. Desigur că îi urez în continuare succes. Pentru noi, comunitatea timişoreană şi regiunea noastră, este foarte important că prim-ministrul provine de aici, pentru că ar fi timpul ca măcar acum Timişul şi Banatul să aibă parte de alt tratament decât cel care a beneficiat, aşa am spus mereu indiferent cine a fost la guvernare că Timişoara a primit mult prea puţin faţă de cât i s-a cuvenit. Sunt proiecte care sunt în juridicţia guvernului, dar astea nu avem cum să le facem noi nici cu bani de la bugetul local, nici pe fonduri europene, că nu suntem eligibili, însă guvernul prin diversele lui structuri este eligibil prin Compania Naţională de Investiţii şi aşa mai departe”, a declarat Nicolae Robu.

Primarul Timişoarei a promis că va avea o colaborare frunctuoasă cu noul premier, pe care, dacă va fi nevoie, îl va vizita şi la Bucureşti.

,,Eu voi face uz de toate mecanismele de comunicare instituţională, evident că am datoria să transmit adrese care să fie înregistrate oficial, dar în plus, desigur că voi păstra cu domnul prim-ministru Sorin Grindeanu relaţia pe care am avut-o şi până acum. Ne avem reciproc numerele de telefon, ne vom suna reciproc, voi merge la Bucureşti dacă va fi nevoie fără nicio ezitare. Eu m-am oferit să merg la Bucureşti în audienţă la domnul Victor Ponta. Nu am primit nici măcar răspunsul că se poate. Este o epocă trecută mie îmi place să mă ocup de prezent şi de viitor. Mi-am făcut mereu datoria, indiferent cine a fost la guvernare. (…) Eu niciodată nu am fost promotorul luptelor şi a disputelor doar de dragul de a avea ceva de făcut, ci din contră, am încercat să mă menajez pentru a-mi păstra timpul şi energia pentru a face lucruri bune în folosul comunităţii. Dacă prin absurd nici guvernul viitor nu o să aloce pentru Timişoara banii pe care Timişoara îi merită, atunci evident că nu voi avea nicio ezitare să informez cetăţenii ce se întâmplă. Nu îmi închipui că voi mai avea motive să scriu zero lei, dar voi scrie cât va fi”, a mai spus primarul Timişoarei.

Pe lista de obiective pentru care Robu vrea finanţare de la Bucureşti se numără centura de sud, centura de vest, spitalul regional, institutul oncologic, noua maternitate, modernizarea aeroportului, centrul intermodal, dar şi un nou racord la autostradă.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=O41RmVr-DrI&feature=youtu.be]

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare